Оригінальний рецепт курки
(покроковий рецепт з фото)
Хочу показати вам оригінальний рецепт курки. По суті, це звичайна смажена куряча грудка, але ми до неї приготуємо оригінальний соус. Соус буде на основі лимонного соку і каперсів. Буде смачно!
Каперси з лимонним соком утворюють відмінний кисло-солоний соус, який ідеально доповнює майже нейтральну за смаком курочку.
Подавайте гаряче з улюбленим гарніром, наприклад, макаронами, крупами або свіжим салатом.
- Борошно пшеничне - 30 грам
- Перець духмяний - 0, 25 чайних ложки
- Курячі стегна - 8 штук (без кісток)
- Курячий бульйон - 240 мілілітрів
- Сік лимонний - 2 Ст. Ложки
- Каперсами - 1, 5 Ст. Ложки
Змішайте борошно, сіль і перець.
Курочку обваляйте в борошні і на сковороді з маслом обсмажити до скоринки хвилин 6-7, потім переверніть і смажте ще 4 хвилини.
Приберіть курку з сковороди.
Влийте в сковороду бульйон, vskipyatite, покладіть туди курку і протушкувати під кришкою хвилини 3. Додайте сік і каперси, готуйте ще 3 хвилини.
От і все. Подавайте курку з соусом.