Рецепт Картопляний суп-пюре з грінками (оригінальний рецепт) фото

Картопляний суп-пюре з грінками (оригінальний рецепт)
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Картопля
Дієтичне харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Супи , Супи-пюре
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 45 хв.

Привіт всім! Сьогодні я хочу розповісти вам рецепт картопляного супу-пюре з грінками. Блюдо вийде шалено смачний і цікавий. Приступаємо до його приготування

Опис приготування:

Тепер вам відомий рецепт смачного картопляного супу-пюре, який під силу приготувати кожної господині. Блюдо виходить насиченим і дуже смачним. За бажанням замість води, суп можна варити на курячому бульйоні. Обов'язково випробуйте рецепт цього супу будинку. Подавати суп потрібно з грінками з житнього хліба.

  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Сіль, чорний і білий перець - За смаком
  • Часник - 3 зубчики
  • Картопля - 3-4 штук
  • Курячий бульйон - 800 мілілітрів
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Молоко - 1 Склянка
  • Вершки - 1/2 склянки
  • Панчетта, хліб - по 0, 5 Штуки
1
Для початку очистимо овочі. Цибулю дрібно нарізаємо і обсмажуємо на вершковому маслі в каструлі. Коли цибуля стане м'яким, додаємо до нього рубаний часник. Обсмажуємо все разом хвилин 5.
2
Нарізаємо картоплю і відправляємо його в каструлю. Тушкуємо все разом деякий час, а потім додаємо лавровий лист, спеції і заливаємо все бульйоном. Варимо 20-30 хвилин, поки картопля не приготується.
3
Готуємо крутон з панчетти і хліба. Для цього нарізаємо всі кубиком і відправляємо в духовку, сушимо до золотистого кольору при 160 градусах.
4
Виймаємо з супу лавровий лист, за допомогою блендера пюріруем все до однорідної консистенції крему. Повертаємо суп в каструлю, додаємо молоко і вершки, доводимо до кипіння.
5
Знімаємо з вогню, солимо, перчим, перемішуємо і подаємо до столу з крутонами! Смачного!

Схожі рецепти