Рецепт Суп з кольрабі з грінками фото

Суп з кольрабі з грінками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Овочі , Капуста , Кольрабі
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи
Час приготування: 30 хв.

Грінки поліпшать смак будь-якого супу. Висушені в духовці або посмажені на вершковому маслі, натерті часником або просочені лимонним соком. Приготуйте до вашого супу грінки і самі в цьому переконаєтеся.

Кількість порцій: 4
  • Кольрабі - 500 грам
  • Овочевий бульйон - 250 мілілітрів
  • Хліб для сухариків - 4 скибочки
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Сир горгонцола - 80 грам
  • Молоко - 350 мілілітрів
  • Вершки - 6 Ст. Ложок
  • Біле сухе вино - 6 Ст. Ложок
  • Лимон, Cedra - 1/2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Мускатний горіх - 1 щіпка
  • Зелень петрушки - За смаком
суп з кольрабі з грінками - фото крок 1
1. Вимити і очистити кольрабі. Нарізати його кубиками.
суп з кольрабі з грінками - фото крок 2
2. У каструлі закип'ятити овочевий бульйон і покласти туди підготовлені кольрабі. Варити 10 хвилин. Скибочки хліба нарізати соломкою або кубиками. Розігріти вершкове масло на сковорідці і обсмажити шматочки хліба до золотистого кольору. Відкласти в сторону, щоб вони охололи.
суп з кольрабі з грінками - фото крок 3
3. Бульйон з кольрабі перелити в блендер і подрібнити до пюреобразного стану. Сир натерти на тертці. Влити в блендер з пюре молоко, вершки і вино. Додати сюди ж тертий сир, цедру лимона і добре збити. Вилити суміш назад в каструлю і підігріти. Додати в суп-пюре солі за смаком, дрібку мускатного горіха. У тарілку налити суп-пюре посипати рубаною зеленню і грінками. Смачного.

Схожі рецепти