Рецепт Суп з цвітної капусти з житніми грінками фото

Суп з цвітної капусти з житніми грінками
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі, Капуста, Кольорова капуста
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи, Супи-пюре

Якщо ви стежите за своєю фігурою і любите кольорову капусту, цей рецепт ідеально вам підійде. Сьогодні я розповім вам, як приготувати суп з цвітної капусти з житніми грінками. Буде смачно, обіцяю!

Цвітна капуста відмінно розкриваємо свій смак в супах-пюре. Вершки допомагають страви придбати ніжний, креязикай смак і консистенцію. Окрім того, що суп-пюре з цвітної капусти виходить смачним, так він ще виходить корисним і низькокалорійним, що відмінно підійде для людей, стежать за своєю вагою. Готовий суп-пюре необхідно подавати з рубаним кропом і житніми грінками з часником. Смачного!

  • Кольорова капуста - 500 грам
  • Картопля - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Овочевий бульйон - 1/4 склянки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Мускатний горіх - 1/4 чайних ложки
  • Вершки - 200 мілілітрів
  • Житній хліб - 3 штуки (скибочки)
1
Для початку необхідно підготувати всі необхідні овочі. Для цього очищаємо їх і промиваємо під водою. Цибулю і часник нарізаємо дрібно, а цвітну капусту поділяємо на суцвіття.
2
У каструлю додаємо воду, варимо суцвіття цвітної капусти 5-10 хвилин, для 2 хвилини додаємо дрібку солі.
3
У каструлі з товстим дном розігріваємо олію, обсмажуємо в ньому цибулю і часник до золотистого відтінку.

Додаємо картоплю, після чого заливаємо суміш овочевим бульйоном і варимо протягом 10 хвилин.

4
Готову кольорову капусту додаємо до овочів і варимо ще протягом 5-10 хвилин, додаючи сіль, перець і мускатний горіх.
Вливаємо суп в чашу блендера, подрібнюємо його до консистенції крему.
5
Перекладаємо суп-пюре в каструлю, додаємо вершки, ретельно перемішуючи.

Тим часом нарізаємо житній хліб на шматочки і обсмажуємо його на сухій сковороді. По готовності змащуємо оливковою олією з часником.

Схожі рецепти