Картопляний суп-пюре з грінками
(покроковий рецепт з фото)
І знову я вирішила зварити мій улюблений суп-пюре. Тому поділюся сьогодні ідеєю, як приготувати картопляний суп-пюре з грінками. Схоже, він скоро стане моїм фаворитом серед подібних блюд.
Ви здивуєтеся, але в складі цього першого блюда є соєвий соус, а все тому, що він з японської кухні. Виходить досить пікантний суп з азіатською ноткою. Хоча інші інгредієнти майже як в європейській кулінарії. Ну що говорити про нього? Пора приступати до готування, щоб швидше насолодитися прекрасним смаком.
- Картопля - 350 грам
- Соєвий соус - 30 мілілітрів
- Курячий бульйон - 350 мілілітрів
- Вершки 10% - 90 мілілітрів
- Вершкове масло - 9 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Luk-salotų - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Кнопка - 1/3 штуки
- Чорний мелений перець - За смаком
Розігрійте духовку до 180 градусів. Наріжте батон маленькими кубиками. Покладіть їх на деко, підсушіть протягом 20 хвилин. Потім остудіть їх.
Цибулину, моркву і картоплю почистіть і помийте. Наріжте всі овочі дрібними шматочками, покладіть їх у каструлю з вершковим маслом. Готуйте на середньому вогні.
Через 10 хвилин додайте нарізану цибулю-шалот і влийте бульйон. Тепер варіть все ще 25 хвилин.
Після цього часу до овочів додайте вершки, перець і соєвий соус. Зніміть суп з плити, подрібніть його блендером.
Готовий суп розлийте по порціях, додайте грінки. Смачного!