Рецепт Картопляний суп-пюре з грінками фото

Картопляний суп-пюре з грінками
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі, Картопля
Дієтичне харчування, Пісні страви
На обід
Супи, Супи-пюре

І знову я вирішила зварити мій улюблений суп-пюре. Тому поділюся сьогодні ідеєю, як приготувати картопляний суп-пюре з грінками. Схоже, він скоро стане моїм фаворитом серед подібних блюд.

Ви здивуєтеся, але в складі цього першого блюда є соєвий соус, а все тому, що він з японської кухні. Виходить досить пікантний суп з азіатською ноткою. Хоча інші інгредієнти майже як в європейській кулінарії. Ну що говорити про нього? Пора приступати до готування, щоб швидше насолодитися прекрасним смаком.

  • Картопля - 350 грам
  • Соєвий соус - 30 мілілітрів
  • Курячий бульйон - 350 мілілітрів
  • Вершки 10% - 90 мілілітрів
  • Вершкове масло - 9 грам
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Luk-salotų - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Кнопка - 1/3 штуки
  • Чорний мелений перець - За смаком
картопляний суп-пюре з грінками - фото крок 1
Розігрійте духовку до 180 градусів. Наріжте батон маленькими кубиками. Покладіть їх на деко, підсушіть протягом 20 хвилин. Потім остудіть їх.
картопляний суп-пюре з грінками - фото крок 2
Цибулину, моркву і картоплю почистіть і помийте. Наріжте всі овочі дрібними шматочками, покладіть їх у каструлю з вершковим маслом. Готуйте на середньому вогні.
картопляний суп-пюре з грінками - фото крок 3
Через 10 хвилин додайте нарізану цибулю-шалот і влийте бульйон. Тепер варіть все ще 25 хвилин.
картопляний суп-пюре з грінками - фото крок 4
Після цього часу до овочів додайте вершки, перець і соєвий соус. Зніміть суп з плити, подрібніть його блендером.
картопляний суп-пюре з грінками - фото крок 5
Готовий суп розлийте по порціях, додайте грінки. Смачного!

Схожі рецепти