Капустяні котлети (оригінальний рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я розповім, як приготувати капустяні котлети за оригінальним рецептом. Приготування цієї страви не займе у вас багато часу, зате результатом ви точно залишитеся задоволені.
Відмінний варіант закуски або основного блюда. Сподобається вегетаріанцям і відмінно підійде на пост. Блюдо легке і низькокалорійне, проте, дуже ситне. Рекомендую обов'язково випробувати цей рецепт будинку. Повірте, ви не пошкодуєте, що спробували.
- Капуста білокачанна - 1000 грам
- Сухарі паніровачние - 100 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Манна крупа - 1/2 склянки
- Часник - 2-3 зубчиків
- Зелень кропу - 0.5 пучка
- Сіль, перець - За смаком
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
1
Починаємо приготування з підготовки основних інгредієнтів. Промиваємо і очищаємо овочі.
2
Капусту розрізаємо на кілька частин, відварюємо в підсоленій воді протягом 15 хвилин.
3
Остужаем капусту і пропускаємо через м'ясорубку. Додаємо до капусти рубаний лук, часник і зелень. Добре перемішуємо і всипаємо трохи манки.
4
З капустяної маси формуємо котлети круглої форми, обвалюють їх в панірувальних сухарях.
5
Обсмажуємо котлетки з капусти на сковороді з двох сторін, налив трохи рослинного масла, до золотистого кольору. Котлети з капусти готові, смачного!