Царська вуха (оригінальний рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я хочу розповісти, як приготувати царську юшку за оригінальним рецептом. Блюдо вийде наваристим, ароматним і шалено смачним. Приступимо до приготування?
Перевага цієї юшки полягає в бульйоні, адже потрійний бульйон виходить набагато більш насиченим, духмяний і смачний. Таке блюдо точно підкорить всіх любителів риби! Обов'язково приготуйте юшку за цим рецептом дому та діліться враженнями в коментарях.
- Окунь - 670 грам (для першого бульйону )
- Лящ - 170 грам (для другого бульйону)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Корінь петрушки - За смаком
- Щука - 170 грам (для третього бульйону )
- Морква - 1 штука
- Горілка - 15 мілілітрів
- Сіль, перець, петрушка, кріп - За смаком
- Лавровий лист - 1 штука
1
Починаємо з приготування першого бульйону. Окуня очистіть і промийте. Викладіть в каструлю, залийте водою, приправити сіллю, поперчіть і варіть до готовності протягом 30 хвилин після кипіння. Важливо періодично знімати пінку з поверхні бульйону.
2
Одержаний бульйон процідіть, додайте шматочки ляща, корінь петрушки і очищений цілий цибулю. Варіть бульйон до готовності.
3
Вийміть рибу з бульйону. Доведіть бульйон до кипіння, додайте нарізану моркву, картопля, варіть протягом 10 хвилин. Потім додайте шматочками нарізану щуку і спеції. Перемішайте і варіть до готовності риби.
4
Влийте горілку, додайте рубану зелень, перемішайте, накрийте кришкою і настоюйте протягом 15 хвилин, знімаючи з вогню.
5
Царська вуха готова, смачного!