Рецепт Банан в клярі (оригінальний рецепт) фото

Банан в клярі (оригінальний рецепт)
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Фрукти , Банан
Дієтичне харчування
На полуденок
Солодке , Десерти , Страви в клярі
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Хочете здивувати своїх гостей незвичайним десертом? сьогодні розповім, як приготувати банан в клярі. Блюдо виходить досить цікавим на смак і дуже оригінальним. Приступимо до приготування

Опис приготування:

Готові банани в клярі можна також подавати з кулькою морозива. Воно відмінно підкреслить незвичайний, оригінальний смак. За бажанням в тісто можна додати ваніль. Так блюдо вийде ще ароматні. Якщо думаєте, як оригінально прикрасити даний десерт, спробуйте приготувати павутинку і карамелі

  • Борошно - 100 грам
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Яйця - 1 штука
  • Молоко - 150 мілілітрів
  • Банани - 3 штуки
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Мед - 2 Ст. Ложки (для подачі)
1
Приготування бананів в клярі починаємо з того, що змішуємо борошно, соду і корицю (по бажанню) в окремій ємності і гарненько перемішуємо ложкою до однорідності. Зробимо поглиблення в середині, туди вбиваємо яйце і трохи молока.
2
Ретельно все перемішуємо, поступово підливаючи залишилися молоко.
Рослинна олія підігріваємо на розпеченій сковороді. Банани очищаємо і нарізаємо на три частини. Скибочки повинні вийти тонкими і довгими.
3
Занурюємо по черзі банани в кляр, потім викладаємо на сковороду і обсмажуємо до золотистого кольору. Відкладаємо готові банани в клярі на паперовий рушник, щоб позбутися від зайвого жиру. Готову страву потрібно подавати гарячим з рідким медом. Смачного!

Схожі рецепти