Банан в клярі (оригінальний рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
Хочете здивувати своїх гостей незвичайним десертом? сьогодні розповім, як приготувати банан в клярі. Блюдо виходить досить цікавим на смак і дуже оригінальним. Приступимо до приготування
Готові банани в клярі можна також подавати з кулькою морозива. Воно відмінно підкреслить незвичайний, оригінальний смак. За бажанням в тісто можна додати ваніль. Так блюдо вийде ще ароматні. Якщо думаєте, як оригінально прикрасити даний десерт, спробуйте приготувати павутинку і карамелі
- Борошно - 100 грам
- Сода - 1 Чайна ложка
- Яйця - 1 штука
- Молоко - 150 мілілітрів
- Банани - 3 штуки
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Мед - 2 Ст. Ложки (для подачі)
1
Приготування бананів в клярі починаємо з того, що змішуємо борошно, соду і корицю (по бажанню) в окремій ємності і гарненько перемішуємо ложкою до однорідності. Зробимо поглиблення в середині, туди вбиваємо яйце і трохи молока.
2
Ретельно все перемішуємо, поступово підливаючи залишилися молоко.
Рослинна олія підігріваємо на розпеченій сковороді. Банани очищаємо і нарізаємо на три частини. Скибочки повинні вийти тонкими і довгими.
Рослинна олія підігріваємо на розпеченій сковороді. Банани очищаємо і нарізаємо на три частини. Скибочки повинні вийти тонкими і довгими.
3
Занурюємо по черзі банани в кляр, потім викладаємо на сковороду і обсмажуємо до золотистого кольору. Відкладаємо готові банани в клярі на паперовий рушник, щоб позбутися від зайвого жиру. Готову страву потрібно подавати гарячим з рідким медом. Смачного!