Відбивні по-французьки

Рецепт Відбивні по-французьки фото

Назва цього рецепта в якійсь мірі умовно - відбивні по-французьки це звичайнісінькі відбивні, тільки запечені під сиром. До французької кухні - ніякого відношення. Але головне - смачно адже! Звичайно, я трохи злукавила - далеко не тільки присутність сиру в списку інгредієнтів дозволяє назвати ці відбивні "французькими" . Пікантний маринад на осно...

Читати далі

М'ясо по-французьки з філе курки

Рецепт М'ясо по-французьки з філе курки фото

Поділюся з вами цікавим і простими рецептом м'яса по-французьки з філе курки в домашніх умовах. Вам сподобається смак і аромат готового блюда, а ще те, що готується воно і правда швидко і легко! Рецепт, як приготувати м'ясо по-французьки з філе курки, досить простий. Я впевнена, що вам сподобається його готувати і, звичайно ж, їсти! Цибуля і помі...

Читати далі

М'ясо по-французьки з цибулею і сиром

Рецепт М'ясо по-французьки з цибулею і сиром фото

Пропоную вашій увазі класичний рецепт м'яса по-французьки з цибулею і сиром, яке вже давно стало невід'ємною частиною російської кухні.Рецепт приготування м'яса по-французьки з цибулею і сиром - це традиційний варіант страви. Решта, часто додаються інгредієнти (зразок картоплі, помідорів або грибів), є лише доповненням, яке робить страву більш си...

Читати далі

М'ясо по-французьки з картоплею в духовці

Рецепт М'ясо по-французьки з картоплею в духовці фото

Ніхто не залишиться байдужим до такого м'яса по-французьки з картоплею в духовці. Готується блюдо дещо незвичним способом, а яким саме, я розповім далі. Страву можна подавати і на свято.Відоме друга страва - м'ясо по-французьки з картоплею в духовці - готується за півтори години. Якщо у вас є готовий фарш, то ще швидше. Цей рецепт трохи відрізняє...

Читати далі

Свиняча шийка на сковороді

Рецепт Свиняча шийка на сковороді фото

Свиняча шийка на сковороді - витончене блюдо, яке має приємний цитрусовий відтінок. Свинина по даним рецептом виходить м'якою і досить пряної.Свиняча шийка на сковороді готується досить просто. Ця частина свинини сама м'яка і смачна, тому немає ніякої необхідності готувати її тривалий час. Свиняча шийка на сковороді - це дуже соковите м'ясо, і що...

Читати далі

М'ясо по-французьки з курки

Рецепт М'ясо по-французьки з курки фото

Страви з м'яса завжди вважалися смачними, ситними і прикрашали будь-який святковий стіл. Варіантів приготування м'ясних страв багато. Класичне м'ясо по-французьки без праці можна зробити і з курки! Важко уявити собі гучну святкову вечірку або тихий сімейний вечерю без смачної гарячої закуски. Дане блюдо може бути і основним, і порційні закуски. З...

Читати далі

Індичка по-французьки

Рецепт Індичка по-французьки фото

Індичка по-французьки - це дуже смачне, ситне і поживне блюдо. Подавати до столу таку індичку можна на святковий стіл. Індичка по-французьки виходить соковитою і смачною, дуже ароматною.Таку індичку ми приготуємо відразу з картоплею і грибами, цибулею, помідорами і сиром - вийде повноцінне блюдо. Такий варіант підійде для всіх членів сім'ї. Неодм...

Читати далі

М'ясо по-французьки в горщиках

Рецепт М'ясо по-французьки в горщиках фото

М'ясо по-французьки - це надзвичайно смачна страва, улюблене багатьма. Спробуйте приготувати його в горщиках - вийде ще смачніше і ароматні, ніж на деку! Пропоную приготувати м'ясо по-французьки нетрадиційним способом - запекти його в горщиках! Блюдо виходить дуже соковитим, ніжним і смачним! Як приготувати м'ясо по-французьки в горщиках? ділюся ...

Читати далі

Курка з сиром «по французьки»

Рецепт Курка з сиром «по французьки» фото

Хочу Вас познайомити з одним з варіантів приготування соковитого, м'якого і смачного курячого філе! Відірватися від такого м'яса просто неможливо! Пригощайтеся! Курка по-французьки буде доречна, як для святкового, так і для буденного столу. Подайте це м'ясо з смачним гарніром або овочами - всі будуть ситі і задоволені! Як приготувати курку по-фра...

Читати далі

Куряче філе по-французьки

Рецепт Куряче філе по-французьки фото

Куряче філе по-французьки - досить просте в приготуванні блюдо, яке також можна подати на святковий стіл. Найчастіше його готують на швидку руку для сімейного обіду і навіть вечері.М'ясо по-французьки готують з різних сортів м'яса, але найніжнішим і швидким у приготуванні вважається куряче філе по-французьки. Часу на його приготування йде близько...

Читати далі

Баранина по-французьки

Рецепт Баранина по-французьки фото

Я, як і багато інших господині, частенько готую таке мяско, правда найчастіше зі свинини або яловичини, а недавно ось спробувала зробити його з баранини, вийшло дійсно дуже смачно.Рецепт приготування баранини по-французьки в принципі нічим не відрізняється від своїх аналогів, зроблених зі свинини або яловичини. Правда варто відзначити, що смак у ...

Читати далі

Біфштекс по-французьки

Рецепт Біфштекс по-французьки фото

Серед більшості господинь є поширений рецепт приготування біфштекса по-французьки в домашніх умовах. Біфштекс виходить вельми ніжним, а особливою пікантності йому надають сир і помідори.З першого разу може здатися, що приготувати біфштекс по-французьки в домашніх умовах досить складно, але це не так. Головне - правильно підготувати фарш і обсмажи...

Читати далі

Фарш по-французьки з сиром

Рецепт Фарш по-французьки з сиром фото

Фарш по-французьки з сиром - це варіант всіма улюбленого гарячого блюда, який приготувати ще простіше, ніж оригінал. В очікуванні великої компанії цей рецепт - паличка-виручалочка. Дивимося і готуємо! Фарш по-французьки з сиром готується просто. Головне - нарізати тонкими кружечками картопля. Фарш змішуємо зі спеціями і подрібненою цибулею. Потім...

Читати далі

Французьке м'ясо

Рецепт Французьке м'ясо фото

Таке французьке м'ясо можна готувати з двома варіантами заправки. Я пропоную один з варіантів. У сучасній інтерпретації м'яса по-французьки ви не знайдете гриби, але так смачніше і оригінальніше.Хто не любить м'ясо, та ще запечене з картоплею і сиром. Деякі додають ще гриби, але сучасна інтерпретація м'яса по-французьки цього не вимагає. Спробуйт...

Читати далі

Фарш по-французьки

Рецепт Фарш по-французьки фото

Трохи спрощений і смачний варіант м'яса по-французьки. Фарш готується швидше, ніж м'ясо, і завжди встигає пропектися. Ситне, дуже смачне і просте в приготуванні блюдо. Пробуйте і не пошкодуєте! Зовсім не хочеться смажити котлети, а в холодильнику чекає свого часу фарш? Спробуйте зробити фарш по-французьки і, я впевнена, ви ще не раз будете вдават...

Читати далі