Фарш по-французьки
(покроковий рецепт з фото)
Трохи спрощений і смачний варіант м'яса по-французьки. Фарш готується швидше, ніж м'ясо, і завжди встигає пропектися. Ситне, дуже смачне і просте в приготуванні блюдо. Пробуйте і не пошкодуєте!
Зовсім не хочеться смажити котлети, а в холодильнику чекає свого часу фарш? Спробуйте зробити фарш по-французьки і, я впевнена, ви ще не раз будете вдаватися до допомоги цього простого рецепту. Хоч і приписують це блюдо французам, мені здається, що його придумали в Росії. Поєднання картоплі з м'ясом - це ж так по-російськи За допомогою цього рецепта приготування фаршу по-французьки ви зможете приготувати страву, яке не соромно подати і на святковий стіл.
Отже, простий рецепт фаршу по-франзцускі:
1. Чистимо цибулю і картоплю.
2. Нарізаємо цибулю маленькими кубиками, а картоплю тонкими кільцями.
3. Змащуємо деко рослинним маслом і викладаємо на нього кільця картоплі і злегка солимо.
4. Змішуємо фарш з цибулею, солимо і перчимо.
5. Розподіляємо фарш поверх картоплі.
6.Печериці чистимо і ріжемо пластинками. Викладаємо на фарш.
7. Змащуємо поверхню нашої "слойки" майонезом і посипаємо тертим сиром.
8. Ставимо в нагріту до 200 градусів духовку хвилин на 30. Готовність страви визначаємо по картоплі.
От і все! Подаємо в гарячому вигляді. Смачного!
- Фарш - 400 грам (будь-який)
- Картопля - 5-6 штук
- Печериці - 300 грам
- Цибуля - 2-3 штук
- Сир - 250 грам
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець чорний мелений - 2-3 Щепоток
- Майонез - 100 грам
Отже, простий рецепт фаршу по-франзцускі:
1. Чистимо цибулю і картоплю.
2. Нарізаємо цибулю маленькими кубиками, а картоплю тонкими кільцями.
3. Змащуємо деко рослинним маслом і викладаємо на нього кільця картоплі і злегка солимо.
4. Змішуємо фарш з цибулею, солимо і перчимо.
5. Розподіляємо фарш поверх картоплі.
6.Печериці чистимо і ріжемо пластинками. Викладаємо на фарш.
7. Змащуємо поверхню нашої "слойки" майонезом і посипаємо тертим сиром.
8. Ставимо в нагріту до 200 градусів духовку хвилин на 30. Готовність страви визначаємо по картоплі.
От і все! Подаємо в гарячому вигляді. Смачного!