Рецепт Фарш по-французьки фото

Фарш по-французьки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш
Дієтичне харчування , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження
Гарячі страви , М'ясо по французьки
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Трохи спрощений і смачний варіант м'яса по-французьки. Фарш готується швидше, ніж м'ясо, і завжди встигає пропектися. Ситне, дуже смачне і просте в приготуванні блюдо. Пробуйте і не пошкодуєте!

Опис приготування:

Зовсім не хочеться смажити котлети, а в холодильнику чекає свого часу фарш? Спробуйте зробити фарш по-французьки і, я впевнена, ви ще не раз будете вдаватися до допомоги цього простого рецепту. Хоч і приписують це блюдо французам, мені здається, що його придумали в Росії. Поєднання картоплі з м'ясом - це ж так по-російськи За допомогою цього рецепта приготування фаршу по-французьки ви зможете приготувати страву, яке не соромно подати і на святковий стіл.

Отже, простий рецепт фаршу по-франзцускі:

1. Чистимо цибулю і картоплю.

2. Нарізаємо цибулю маленькими кубиками, а картоплю тонкими кільцями.

3. Змащуємо деко рослинним маслом і викладаємо на нього кільця картоплі і злегка солимо.

4. Змішуємо фарш з цибулею, солимо і перчимо.

5. Розподіляємо фарш поверх картоплі.

6.Печериці чистимо і ріжемо пластинками. Викладаємо на фарш.

7. Змащуємо поверхню нашої"слойки" майонезом і посипаємо тертим сиром.

8. Ставимо в нагріту до 200 градусів духовку хвилин на 30. Готовність страви визначаємо по картоплі.

От і все! Подаємо в гарячому вигляді. Смачного!


  • Фарш - 400 грам (будь-який)
  • Картопля - 5-6 штук
  • Печериці - 300 грам
  • Цибуля - 2-3 штук
  • Сир - 250 грам
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений - 2-3 Щепоток
  • Майонез - 100 грам
Зовсім не хочеться смажити котлети, а в холодильнику чекає свого часу фарш? Спробуйте зробити фарш по-французьки і, я впевнена, ви ще не раз будете вдаватися до допомоги цього простого рецепту. Хоч і приписують це блюдо французам, мені здається, що його придумали в Росії. Поєднання картоплі з м'ясом - це ж так по-російськи За допомогою цього рецепта приготування фаршу по-французьки ви зможете приготувати страву, яке не соромно подати і на святковий стіл.

Отже, простий рецепт фаршу по-франзцускі:

1. Чистимо цибулю і картоплю.

2. Нарізаємо цибулю маленькими кубиками, а картоплю тонкими кільцями.

3. Змащуємо деко рослинним маслом і викладаємо на нього кільця картоплі і злегка солимо.

4. Змішуємо фарш з цибулею, солимо і перчимо.

5. Розподіляємо фарш поверх картоплі.

6.Печериці чистимо і ріжемо пластинками. Викладаємо на фарш.

7. Змащуємо поверхню нашої"слойки" майонезом і посипаємо тертим сиром.

8. Ставимо в нагріту до 200 градусів духовку хвилин на 30. Готовність страви визначаємо по картоплі.

От і все! Подаємо в гарячому вигляді. Смачного!

Схожі рецепти