Рецепт Баранячий фарш в домашніх умовах фото

Баранячий фарш в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Баранина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Заготовки
Кількість порцій: 8
Час приготування: 30 хв.

В основному баранячий фарш в домашніх умовах роблять у вигляді основи для котлет, люля-кебаба, інших м'ясних страв. Готується він дуже швидко і любить гострі спеції. Баранячий фарш популярний в азіатській кухні.

Опис приготування:

Котлети, люля-кебаб або зрази - всі ці страви можна приготувати з баранячого фаршу. Придбати баранячий фарш вельми складно, а зробити його в домашніх умовах - дуже легко.

  • Баранина - 800 грам
баранячий фарш в домашніх умовах - фото крок 1
1. Для приготування фаршу з баранини потрібно взяти м'ясо без кістки. Рецептів приготування такого фаршу існує кілька. Я пропоную традиційний варіант.
баранячий фарш в домашніх умовах - фото крок 2
2. Нарізаємо м'ясо на шматочки і пропускаємо через м'ясорубку. При необхідності процедуру можна повторити кілька разів.
баранячий фарш в домашніх умовах - фото крок 3
3. За смаком в баранячий фарш можна додати зелень петрушки або цибулі, барбарис, овочі та азіатські спеції. Баранина має специфічний аромат, тому багато стараютс приглушити його прянощами.

Схожі рецепти