Баранячий фарш в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)
В основному баранячий фарш в домашніх умовах роблять у вигляді основи для котлет, люля-кебаба, інших м'ясних страв. Готується він дуже швидко і любить гострі спеції. Баранячий фарш популярний в азіатській кухні.
Котлети, люля-кебаб або зрази - всі ці страви можна приготувати з баранячого фаршу. Придбати баранячий фарш вельми складно, а зробити його в домашніх умовах - дуже легко.
- Баранина - 800 грам
1. Для приготування фаршу з баранини потрібно взяти м'ясо без кістки. Рецептів приготування такого фаршу існує кілька. Я пропоную традиційний варіант.
2. Нарізаємо м'ясо на шматочки і пропускаємо через м'ясорубку. При необхідності процедуру можна повторити кілька разів.
3. За смаком в баранячий фарш можна додати зелень петрушки або цибулі, барбарис, овочі та азіатські спеції. Баранина має специфічний аромат, тому багато стараютс приглушити його прянощами.