Фарш качиний в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)
Готувати вдома фарш з качки просто. Хочу запропонувати свій рецепт фаршу качиного в домашніх умовах.
Для приготування фаршу качиного в домашніх умовах я раджу додати до м'яса птиці ще й яловичину (а можна навіть яловичину навпіл зі свининою). Так фарш буде більш соковитим і не сухим. Так як ми будемо фарширувати качку, то качине м'ясо ми знімаємо безпосередньо з тушки. А потім фаршируємо качину шкірку і запекти. Запікати будемо 2 години при температурі 200 градусів.
- Качка - 2 кілограма
- Яйця - 3 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Яловичина або свинина - 300 грам (по бажанню)
- Спеції - За смаком
- Хліб - 0, 5 штуки
Ось наші інгредієнти.
Акуратно знімаємо шкіру, вона ж нам ще стане в нагоді. Качине м'ясо перемелює на фарш.
Лук поріжте.
І обсмажте.
Хліб подрібніть на крихти в блендері.
Перемішайте ретельно качиний фарш, яловичий, хліб, цибуля, зелень (по бажанню), спеції і яйця. Виходить щільний фарш. З фаршу качиного в домашніх умовах можна сформувати хлібець і запекти або нафарширувати їм качку.
От і все. Смачного!
От і все. Смачного!