Рецепт Фарш качиний в домашніх умовах фото

Фарш качиний в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Качка
Дієтичне харчування , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Готувати вдома фарш з качки просто. Хочу запропонувати свій рецепт фаршу качиного в домашніх умовах.

Опис приготування:

Для приготування фаршу качиного в домашніх умовах я раджу додати до м'яса птиці ще й яловичину (а можна навіть яловичину навпіл зі свининою). Так фарш буде більш соковитим і не сухим. Так як ми будемо фарширувати качку, то качине м'ясо ми знімаємо безпосередньо з тушки. А потім фаршируємо качину шкірку і запекти. Запікати будемо 2 години при температурі 200 градусів.

  • Качка - 2 кілограма
  • Яйця - 3 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Яловичина або свинина - 300 грам (по бажанню)
  • Спеції - За смаком
  • Хліб - 0, 5 штуки
фарш качиний в домашніх умовах - фото крок 1
Ось наші інгредієнти.
фарш качиний в домашніх умовах - фото крок 2
Акуратно знімаємо шкіру, вона ж нам ще стане в нагоді. Качине м'ясо перемелює на фарш.
фарш качиний в домашніх умовах - фото крок 3
Лук поріжте.
фарш качиний в домашніх умовах - фото крок 4
І обсмажте.
фарш качиний в домашніх умовах - фото крок 5
Хліб подрібніть на крихти в блендері.
фарш качиний в домашніх умовах - фото крок 6
Перемішайте ретельно качиний фарш, яловичий, хліб, цибуля, зелень (по бажанню), спеції і яйця. Виходить щільний фарш. З фаршу качиного в домашніх умовах можна сформувати хлібець і запекти або нафарширувати їм качку.
От і все. Смачного!

Схожі рецепти