Фарш з щуки в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)
Зробити фарш з щуки в домашніх умовах можна за таким же принципом, як і з іншої хижої риби. Головне - правильно почистити і розділити філе. Від якості м'ясорубки також багато залежить.
Фарш з щуки - копітка робота. Це знає кожен, хто обробляв рибу і готував з неї фарш. Prilovchivshisy, ви будете витрачати мінімум свого часу на приготування фаршу з щуки. Головне - ретельно почистити і вимити рибку, а також відокремити її хребет від філе.
- Щука - 1 штука
- Яйця - 2 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Сіль і спеції - За смаком
- Кнопка - 300 грам
1. М'ясо щуки дуже смачне і злегка солодкувате. Котлети з щуки - це чудове блюдо, до якого підійде будь-який гарнір. Тому сьогодні ми приготуємо фарш з щуки.
2. Щуку потрібно ретельно почистити і вимити.
3. Відріжте у неї голову і зніміть шкірку, після чого рибу потрібно попластовать. Відділи філе Costea.
4. Отримане філе потрібно нарізати на частини, посолити і приправити за смаком.
5. Перекручує фарш на дрібній м'ясорубці (можна кілька разів).
6. Цибуля можна подрібнити в блендері або також пропустити кілька разів через м'ясорубку. Додам до фаршу яйця, і замочений окремо в воді батон.
7. Вимішуємо фарш, тепер з нього можна готувати котлети.