Рецепт Фарш з баранини в домашніх умовах фото

Фарш з баранини в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Фарш
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На природу , На святковий стіл
Гарячі страви , Кебаб
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Сьогодні ми будемо готувати з баранячого фаршу люля-кебаб. Люля - це не просто витягнута котлета, а зовсім інше блюдо зі своїм особливим смаком.

Опис приготування:

Баранину розрізаємо на шматочки, обрізаємо прожилки, плівки. Потім м'ясо пропускаємо через м'ясорубку. Додаємо спеції, цибуля і отримуємо баранячий фарш. Такий фарш можна використовувати для приготування кебаба.

  • Баранина - 800 грам
  • Цибуля ріпчаста - 3 штуки
  • Пучок кінзи - 1 штука
  • Kurdyuk - 200 грам
  • Зіра - 1 Чайна ложка
  • Koriandr - 1 Чайна ложка
  • Перець - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
фарш з баранини в домашніх умовах - фото крок 1
Зіра, коріандр і перець перетираємо в ступці і додаємо до цибулі, який пропустили через м'ясорубку з великим отворами. Сюди ж додаємо сіль, як слід перемішуємо, це необхідно для того, що спеції рівномірно розподілилися по фаршу.
фарш з баранини в домашніх умовах - фото крок 2
М'ясо баранини, дрібно порізане на шматочки, пропускаємо через м'ясорубку разом з курдючним салом. Якщо хочете, можете додати рубану кінзу.
фарш з баранини в домашніх умовах - фото крок 3
Додаємо до цибулі прокручений курдюк і баранячий фарш. Все як слід перемішуємо, відбиваємо об стіл. Чим краще відбитий фарш, тим надійніше він буде триматися на шампурах.
фарш з баранини в домашніх умовах - фото крок 4
Обліплюють м'ясом шампури. Саме обліплюють, а не протикає! І відправляємо на 30 хвилин в прохолодне місце, наприклад, в холодильник. І потім смажимо або на мангалі, або в духовці в режимі гриля.
фарш з баранини в домашніх умовах - фото крок 5
Якщо м'ясо з шампурів звалюється - нічого страшного, люля можна підсмажити на сковорідці, якщо вдома, або на решітці, якщо на природі.

Схожі рецепти