Рецепт Фарш з баранини фото

Фарш з баранини
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Баранина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Начинки
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Використовую фарш з баранини для приготування не тільки котлет. Він відмінно підходить для приготування пирога з м'ясним фаршем або для фарширування овочів. Баранина надає особливого смаку.

Опис приготування:

Фарш з баранини можна використовувати для приготування биточків, котлет, пиріжків і пирогів з м'ясом. Можна просто смажити фарш зі спеціями. Крім зеленої цибулі, в фарш можна додати і свіжі трави - кінзу або м'яту, наприклад. Спеції також можете регулювати на свій смак.

Фарш з баранини готується наступним чином:

1. М'ясо промийте, видаліть плівки і сухожилля, наріжте невеликими шматками.

2. Двічі пропустіть м'ясо через м'ясорубку.

3. Зелену цибулю помийте проточною водою і дрібно наріжте.

4. Змішайте прокручене бараняче м'ясо з нашинкованнимцибулею, збитим яйцем і м'ясним бульйоном. Посоліть і поперчіть за смаком, ретельно перемішайте.

Приготований таким чином фарш з баранини можна використовувати для приготування котлет, запіканок з м'ясом, фарширувати овочі, як начинку для пирога.

Смачного!


  • Баранина - 500 грам
  • Пучок зеленої цибулі - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • М'ясний бульйон - 4 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
Фарш з баранини можна використовувати для приготування биточків, котлет, пиріжків і пирогів з м'ясом. Можна просто смажити фарш зі спеціями. Крім зеленої цибулі, в фарш можна додати і свіжі трави - кінзу або м'яту, наприклад. Спеції також можете регулювати на свій смак.

Фарш з баранини готується наступним чином:

1. М'ясо промийте, видаліть плівки і сухожилля, наріжте невеликими шматками.

2. Двічі пропустіть м'ясо через м'ясорубку.

3. Зелену цибулю помийте проточною водою і дрібно наріжте.

4. Змішайте прокручене бараняче м'ясо з нашинкованнимцибулею, збитим яйцем і м'ясним бульйоном. Посоліть і поперчіть за смаком, ретельно перемішайте.

Приготований таким чином фарш з баранини можна використовувати для приготування котлет, запіканок з м'ясом, фарширувати овочі, як начинку для пирога.

Смачного!

Схожі рецепти