Фарш з баранини
(покроковий рецепт з фото)
Використовую фарш з баранини для приготування не тільки котлет. Він відмінно підходить для приготування пирога з м'ясним фаршем або для фарширування овочів. Баранина надає особливого смаку.
Фарш з баранини можна використовувати для приготування биточків, котлет, пиріжків і пирогів з м'ясом. Можна просто смажити фарш зі спеціями. Крім зеленої цибулі, в фарш можна додати і свіжі трави - кінзу або м'яту, наприклад. Спеції також можете регулювати на свій смак.
Фарш з баранини готується наступним чином:
1. М'ясо промийте, видаліть плівки і сухожилля, наріжте невеликими шматками.
2. Двічі пропустіть м'ясо через м'ясорубку.
3. Зелену цибулю помийте проточною водою і дрібно наріжте.
4. Змішайте прокручене бараняче м'ясо з нашинкованнимцибулею, збитим яйцем і м'ясним бульйоном. Посоліть і поперчіть за смаком, ретельно перемішайте.
Приготований таким чином фарш з баранини можна використовувати для приготування котлет, запіканок з м'ясом, фарширувати овочі, як начинку для пирога.
Смачного!
- Баранина - 500 грам
- Пучок зеленої цибулі - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- М'ясний бульйон - 4 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
Фарш з баранини готується наступним чином:
1. М'ясо промийте, видаліть плівки і сухожилля, наріжте невеликими шматками.
2. Двічі пропустіть м'ясо через м'ясорубку.
3. Зелену цибулю помийте проточною водою і дрібно наріжте.
4. Змішайте прокручене бараняче м'ясо з нашинкованнимцибулею, збитим яйцем і м'ясним бульйоном. Посоліть і поперчіть за смаком, ретельно перемішайте.
Приготований таким чином фарш з баранини можна використовувати для приготування котлет, запіканок з м'ясом, фарширувати овочі, як начинку для пирога.
Смачного!