Баранячий фарш
(покроковий рецепт з фото)
Баранячий фарш - це прекрасна основа для ароматних святкових страв і делікатесів. Завдяки легкості в приготуванні і сполучуваності з іншими продуктами, він дуже популярний в різних кухнях світу.
З баранячого фаршу можна приготувати як вишукані, так і прості, але дуже смачні страви. Рецепт приготування баранячого фаршу настільки простий, що ви з легкістю з ним впораєтеся. Страви з баранячого фаршу виходять набагато духмяний і смачний, ніж з яловичого. А як приготувати баранячий фарш в домашніх умовах, я показав на фото і описав в рецепті. Готуйте чебуреки, манти з баранячим фаршем і дивуйте своїх рідних смачними стравами.
- Баранина - 600 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Курдючний жир або сало - 100 грам
- Перець горошком - 1 Чайна ложка (запашний і чорний горошком)
Підготуємо продукти для фаршу. Якщо вам не подобається запах баранячого м'яса, то краще замочити його на 2-3 години в холодній воді. А потім обсушити.
Баранину, курдючний жир або сало нарізаємо невеликими кубиками. Ріпчасту цибулю чистимо від лушпиння і розрізаємо на частини.
Перець (запашний і звичайний чорний горошком) раздавим слегка руками или при помощи ступки. Висипаємо його в м'ясо.
А тепер відправляємо весь вміст миски в м'ясорубку. Якщо вам потрібен ніжний фарш, використовуйте насадку з дрібними осередками.
Готовий баранячий фарш можна відправити в морозилку або в холодильник, а краще відразу приготувати смачну страву.