Рецепт Окіст баранячий фото

Окіст баранячий
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо , Баранина
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 8
Час приготування: 12 г. 0 хв.

М'ясо за цим рецептом дуже смачне як в гарячому, так і в холодному вигляді. У гарячому-це повноцінне друга страва. У холодному ж його ідеально подати в якості нарізки, - дуже схоже на буженину.

Опис приготування:

Звичайно, за цим рецептом можна готувати не тільки баранину, але і будь-яке інше м'ясо. Соус ж рекомендую залишити без змін. У гарячому вигляді подавайте м'ясо з картопляним пюре або свіжими овочами, холодний окіст сміливо використовуйте для приготування салатів і бутербродів.


  • Баранина - 1-2 кілограм
  • Крохмаль - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 6 зубчиків (маринад)
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки (маринад)
  • Спеції - 1/2 чайних ложки (маринад)
  • Цукор - 2 Ст. Ложки (маринад)
  • Вино червоне - 300 грам (маринад)
  • Бульйон курячий - 1 1/5 L (маринад)
окіст баранячий - фото крок 1
1. Лук і чистий Chesnok, дрібно наріжте.
окіст баранячий - фото крок 2
2. Змішайте всі інгредієнти для маринаду.
окіст баранячий - фото крок 3
3. М'ясо помийте і обсушіть.
окіст баранячий - фото крок 4
4. Залийте маринадом і залиште на кілька годин. Потім обсушити від маринаду і запечіть в духовці. Перші 10 хвилин при 250 градусах, потім 1, 5 годин 180 градусах.
окіст баранячий - фото крок 5
5. Штам маринади, доведіть до кипіння, додайте крохмаль і ще раз закип'ятити. Прохолодний. Соус готовий.
окіст баранячий - фото крок 6
6. Подавайте м'ясо з зеленою цибулею і соусом. Смачного!

Схожі рецепти