Рецепт Фарширований окіст курячий фото

Фарширований окіст курячий
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Птах, Курка, Гриби, Цибуля, Печериці, Курячі стегна
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Фаршировані

Записуємо відмінний рецепт, як приготувати фарширований окіст курячий. Дуже смачне і цікаве блюдо, хороша альтернатива звичній курці. До того ж готується так само просто. Пробуйте!

Для начинки можна використовувати різні інгредієнти (овочі, м'ясо, сир), а фарширувати можна не тільки окости, а й інші частини. Для приготування краще брати свіже м'ясо. Подавати такі стегенця можна як окрему страву або разом з овочевим гарніром.

  • Стегенця - 5 штук
  • Гриби - 300 грам
  • Цибулина - 2 штуки
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль, перець - За смаком
  • Панірувальні сухарі - 50 грам
фарширований окіст курячий - фото крок 1
1. Промиваємо м'ясо, і зрізаємо зайвий жир і жили. Гострим ножем знімаємо шкіру з стегенця, вивертаємо її і зрізаємо разом з кісткою.
фарширований окіст курячий - фото крок 2
Коли шкіру зняли, м'ясо зрізаємо з кістки і нарізаємо дрібними шматочками, пропускаємо його через м'ясорубку і відправляємо в миску.
фарширований окіст курячий - фото крок 3
Ставимо сковороду на вогонь і додаємо рафінована олія. Гриби промиваємо та нарізаємо дрібними шматочками, очищаємо цибулю та нарізаємо його кубиками. На розпечену сковороду відправляємо спочатку цибулю, а через кілька хвилин і гриби. roza_ker 3 хвилини і змішуємо начинку з м'ясом, приправляем, заповнюємо нею шкірку. Зшиваємо або загортаємо конвертик.
фарширований окіст курячий - фото крок 4
У миску вбиваємо яйце і мачає отримані фаршировані окосту.
фарширований окіст курячий - фото крок 5
Обвалюють стегенце в паніровці і кладемо в розпечене рослинна олія. Смажимо з обох сторін, поки скоринка не набуде золотистого кольору.

Схожі рецепти