Фарширований окіст курячий
(покроковий рецепт з фото)
Записуємо відмінний рецепт, як приготувати фарширований окіст курячий. Дуже смачне і цікаве блюдо, хороша альтернатива звичній курці. До того ж готується так само просто. Пробуйте!
Для начинки можна використовувати різні інгредієнти (овочі, м'ясо, сир), а фарширувати можна не тільки окости, а й інші частини. Для приготування краще брати свіже м'ясо. Подавати такі стегенця можна як окрему страву або разом з овочевим гарніром.
- Стегенця - 5 штук
- Гриби - 300 грам
- Цибулина - 2 штуки
- Яйце - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
- Панірувальні сухарі - 50 грам
1. Промиваємо м'ясо, і зрізаємо зайвий жир і жили. Гострим ножем знімаємо шкіру з стегенця, вивертаємо її і зрізаємо разом з кісткою.
Коли шкіру зняли, м'ясо зрізаємо з кістки і нарізаємо дрібними шматочками, пропускаємо його через м'ясорубку і відправляємо в миску.
Ставимо сковороду на вогонь і додаємо рафінована олія. Гриби промиваємо та нарізаємо дрібними шматочками, очищаємо цибулю та нарізаємо його кубиками. На розпечену сковороду відправляємо спочатку цибулю, а через кілька хвилин і гриби. roza_ker 3 хвилини і змішуємо начинку з м'ясом, приправляем, заповнюємо нею шкірку. Зшиваємо або загортаємо конвертик.
У миску вбиваємо яйце і мачає отримані фаршировані окосту.
Обвалюють стегенце в паніровці і кладемо в розпечене рослинна олія. Смажимо з обох сторін, поки скоринка не набуде золотистого кольору.