Рецепт Фарширований окіст курячий фото

Фарширований окіст курячий
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Курка , Гриби , Цибуля , Печериці , Курячі стегна
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Фаршировані
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Записуємо відмінний рецепт, як приготувати фарширований окіст курячий. Дуже смачне і цікаве блюдо, хороша альтернатива звичній курці. До того ж готується так само просто. Пробуйте!

Опис приготування:

Для начинки можна використовувати різні інгредієнти (овочі, м'ясо, сир), а фарширувати можна не тільки окости, а й інші частини. Для приготування краще брати свіже м'ясо. Подавати такі стегенця можна як окрему страву або разом з овочевим гарніром.

  • Стегенця - 5 штук
  • Гриби - 300 грам
  • Цибулина - 2 штуки
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль, перець - За смаком
  • Панірувальні сухарі - 50 грам
фарширований окіст курячий - фото крок 1
1. Промиваємо м'ясо, і зрізаємо зайвий жир і жили. Гострим ножем знімаємо шкіру з стегенця, вивертаємо її і зрізаємо разом з кісткою.
фарширований окіст курячий - фото крок 2
Коли шкіру зняли, м'ясо зрізаємо з кістки і нарізаємо дрібними шматочками, пропускаємо його через м'ясорубку і відправляємо в миску.
фарширований окіст курячий - фото крок 3
Ставимо сковороду на вогонь і додаємо рафінована олія. Гриби промиваємо та нарізаємо дрібними шматочками, очищаємо цибулю та нарізаємо його кубиками. На розпечену сковороду відправляємо спочатку цибулю, а через кілька хвилин і гриби. roza_ker 3 хвилини і змішуємо начинку з м'ясом, приправляем, заповнюємо нею шкірку. Зшиваємо або загортаємо конвертик.
фарширований окіст курячий - фото крок 4
У миску вбиваємо яйце і мачає отримані фаршировані окосту.
фарширований окіст курячий - фото крок 5
Обвалюють стегенце в паніровці і кладемо в розпечене рослинна олія. Смажимо з обох сторін, поки скоринка не набуде золотистого кольору.

Схожі рецепти