Рецепт Окіст без кістки фото

Окіст без кістки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Часник , Свинячий окіст
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження , Новий рік
Гарячі страви , Страви цілком
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Ароматне м'ясо, запечене в духовці, прекрасно підійде для дружньої вечірки. Блюдо готується швидко, калорійний і поживний продукт добре вгамує голод і порадує своїми смаковими якостями.

Опис приготування:

Запечене у фользі, нашпиговане часником і перцем м'ясо буде прекрасною закускою на святковий стіл. Завдяки своїми смаковими характеристиками, поживними властивостями й уміння втаязиквати голод блюдо стане гідною прикрасою будь-якого столу. Процес приготування не викликає особливих зусиль, готується швидко. Дивіться, як приготувати окіст без кістки.

  • Окіст свинячий - 1 кілограм
  • Часник - 3 зубчики
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений - 0, 5 чайних ложки
  • Перець чорний горошком - 8 штук
окіст без кістки - фото крок 1
1. Поставте на стіл всі необхідні інгредієнти, щоб все було під рукою.
окіст без кістки - фото крок 2
2. Приготуйте часник. Очистіть його від шкірки. Поріжте довгими смужками.
окіст без кістки - фото крок 3
3. Вимийте свинячий окіст. Просушіть шматок м'яса, вмочивши його чистою бавовняною серветкою. Якщо на шматку є шкіра, видаліть її. Залиште свинину з невеликою кількістю сала. У м'ясі кінчиком гострого ножа зробіть надрізи. У них розмістіть по невеликому шматочку часнику і горошині чорного перцю.
окіст без кістки - фото крок 4
4. Наберіть сіль і перець. Змішайте їх. Отриманою сумішшю акуратно натріть шматок м'яса.
окіст без кістки - фото крок 5
5. Нагрейте духовку до 190 З. Шматок м'яса акуратно загорніть у фольгу. Постарайтеся, щоб утворився в процесі приготування сік і жир не стікав в деко, а залишався в фользі разом з м'ясом. Це дозволить продукту залишатися соковитим під час приготування. Поставте м'ясо в розігріту духовку. Протягом 2 годин м'ясо повинно запектися.
окіст без кістки - фото крок 6
6. Окіст без кістки, запечений в духовці, готовий. Подавайте на стіл в розрізає стані. Добре поєднується з червоним вином.

Схожі рецепти