Фарш без м'ясорубки
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1
Час приготування: 3 г. 0 хв.
Є простий спосіб приготувати фарш без м'ясорубки. Але не з будь-якого м'яса це можна зробити, відмінно підходять ніжні сорти, наприклад курка, індичка, качка. Дивіться як приготувати фарш без м'ясорубки!
Опис приготування:
Щоб приготувати фарш без м'ясорубки знадобиться терка. Заморозьте філе, потім натріть його на тертку. Виходить відмінний м'ясний фарш! хай щастить!
- Куряче філе - 1 штука
- Кортежі - 1 штука
Щоб приготувати фарш з курячого філе вимийте його і обсушити паперовою серветкою.
Загорніть в целофановий пакет або харчову плівку і відправте в морозильну камеру на 2-3 годину, щоб воно повністю замерзло.
Через кілька годин дістаньте філе, розгорніть і натріть на крупній тертці. Додайте інгредієнти згідно вашого рецепта і готово!