Рибні котлети без м'ясорубки
(покроковий рецепт з фото)
Рибні котлети без м'ясорубки приготувати можна в будь-який момент. Для роботи можна скористатися блендером, також можна нарізати філе риби гострим ножем на дрібні шматочки.
Приготувати котлети можна з будь-якої риби - НЕК, минтай, тунець і т.Д. Також додамо в котлети трохи смаженої цибулі, манку, яйце, сіль і перець. Подавати котлети до столу можна з картопляним пюре, рисом, каси, будь-якими овочами або салатами. Апетитні котлети можна подавати на обід або вечерю.
- Хек - 300 грам (філе)
- Курячі яйця - 1 штука
- Кнопка - 2 скибочки
- Молоко - 100 мілілітрів
- Цибуля - 1 штука
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Манна крупа - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Скибочки батона поламайте невеликими шматочками, залийте молоком.
Філе риби перевірте, щоб не було кісток. Подрібніть філе ножем або блендером.
Додайте до риби батон, подрібніть ще раз, додайте куряче яйце.
Цибулю очистіть і сполосніть, наріжте кубиками. Підсмажте на олії пару хвилин.
Додайте цибулю до фаршу, всипте манку, сіль, перець. Добре перемішайте.
Сформуйте з фаршу котлети, смажте на рослинній олії по 7-8 хвилин з кожного боку.
Смачного!