Кабачкова ікра без м'ясорубки
(покроковий рецепт з фото)
Кабачкову ікру на зиму готують багато господинь, так як це смачні ласощі, що подобається всім домочадцям. Я пропоную приготувати ікру з кабачків, солодкого перцю і помідорів.
Для приготування кабачкової ікри дуже часто використовують м'ясорубку, щоб подрібнити кабачки і всі інші овочі. Консистенція такої ікри більш однорідна і нагадує покупну. А в цьому рецепті я хочу розповісти, як приготувати кабачкову ікру без м'ясорубки. Цей процес займе не набагато більше часу і сил, але результат того вартий. Ікра апетитно виглядає, так як можна розгледіти шматочки овочів, з яких вона виготовлена. Основним правилом під час приготування кабачкової ікри будь-яким способом є тривалий процес гасіння. Якщо не дотримуватися часу стерилізації, то банки з таким смачним вмістом просто вибухнуть. Тому дотримуйтесь рецептом, і у вас вийде відмінна кабачкова ікра.
- Кабачок молодий - 1-2 штук
- Перець солодкий - 2 штуки
- Помідор - 2-3 штук
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Перець горошком - 2-3 штук
- Сіль - 2/3 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка