Печиво з м'ясорубки
(покроковий рецепт з фото)
Зробив, що добре в домашній випічці? Вона завжди смачна, але при цьому може бути абсолютно різною. Якщо ви хочете зробити ніжне, хрустке і оригінальне печеньіце, запам'ятовуйте цей простий рецепт!
Поспішаю показати вам дуже класний і оригінальний варіант, як приготувати печиво з м'ясорубки. Ця цікава подача цілком традиційного пісочного печива напевно викличе захват і у дорослих, і у малюків. Сам процес мало нескладний і захоплюючий. Для аромату завжди можна додати ваніль, цедру цитрусових або корицю, наприклад.
У вашій кулінарній скарбничці цей рецепт точно займе почесне місце
- Борошно - 400 грам
- Цукор - 150 грам
- Вершкове масло - 150 грам
- Яйце - 2 штуки
- Сіль і сода - 1 щіпка
1. Для приготування тіста розітріть цукор з вершковим маслом.
2. По одному введіть яйця, продовжуючи перемішувати.
3. Кількома порціями всипте просіяне з сіллю і содою борошно. Замісити тісто.
4. Скачайте його в кульку, загорніть в плівку або поліетиленовий пакет і приберіть в морозилку на півгодинки.
5. А далі все дуже просто: тісто потрібно пропустити через м'ясорубку.
6. Відрізуйте ножем тісто і викладайте невеликі печеньки на деко, застелене пергаментом. Надішліть в розігріту до 200 градусів духовку.
7. Хвилин через 12 печиво зарум'яниться і буде готово. Приємного чаювання!