Печиво 'Кавові зерна'
(покроковий рецепт з фото)
Незвичайне печиво з приголомшливим ароматом кави і формою схожою на кавові зерна. Печиво виходить м'яке, розсипчасте і дуже ніжне. Готується дуже просто і швидко! Дуже добре підходить до чашечки кави.
Печиво дуже смачне! Розчинна кава можна замінити натуральним, але тоді його треба буде процідити через дрібне сито і додати на 1 ст. L. Готового кава - 1 ст. L. Молока, так аромат печива буде більш яскравим і насиченим. Вершкове масло можна сміливо замінити на маргарин. Для тих, хто любить печінку послаще, додайте цукру трохи більше. Кульки можна розкачати більше-менше. Готуйте це печиво разом з дітками, сам процес скочування кульок їм дуже сподобається. Перед подачею печиво можна посипати цукровою пудрою. Для особливих гурманів кави і шоколаду, додайте в тісто шматочки шоколаду або краплі, або ж розтоплений чорний шоколад, але тоді муки, можливо, знадобиться трохи більше. Тісто не забивайте борошном, воно повинно бути м'яким, але еластичним. Це важливо, щоб після приготування печиво було м'яким.
- Вершкове масло - 60 грам
- Крем - 80 грам(20%)
- Молоко - 2 Ст. Ложки
- Кава - 1 Чайна ложка (розчинний)
- Какао - 20 грам
- Цукор - 80 грам
- Борошно пшеничне - 250 грам
Випікайте в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці 12-15 хвилин.
Смачного!