Рецепт Зерна куріпка фото

Зерна куріпка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Птах , Рябчик
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Як приготувати смажену куріпку в домашніх умовах? Дуже просто, якщо у вас є трохи вільного часу і бажання смачно повечеряти. М'ясо куріпки має вишуканий смак! рекомендую!

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування смаженої куріпки. Тушки слід попередньо замаринувати у вині і оцті (співвідношення 10 до 1). Таким чином м'ясо виходить набагато м'якше і ароматні. Смажити можна на мангалі, якщо ви на природі, або ж будинку - на грилі. Вдалого приготування!

  • Рябчик - 3 штуки
  • Кріп і петрушка - 1-2 Пучков
  • Часник - 1 штука (головка)
  • Масло слічовное - 2 Ст. Ложки
  • Вино біле - 1 Склянка
  • Сіль і перець - За смаком
  • Оцет винний - За смаком
зерна куріпка - фото крок 1
Куріпка promoyte, видаліть залишки пір'я. Зробіть надріз на черевці, щоб куріпка прийняла плоску форму. Злегка відбийте молотком.
зерна куріпка - фото крок 2
Солимо і перчимо куріпок з усіх боків. Перекладаємо в глибоку тарілку і заливаємо вином (і зовсім небагато оцту). Крім того, можна додати улюблені сушені спеції. Ми залишаємо маринуватися на 1 час.
зерна куріпка - фото крок 3
Через годину насухо витираємо куріпок від маринаду. Змащуємо тушки розтопленим вершковим маслом. Перекладаємо куріпок на гриль (розрізом вниз). Смажимо під гнітом, щоб тушки щільно притискалися до грилю.
зерна куріпка - фото крок 4
Grouse значок jaryatsya 7-8 хвилин з кожного боку.
зерна куріпка - фото крок 5
Готову страву подається до столу з зеленню і подрібненим часником. Смачного!

Схожі рецепти