Зерна куріпка
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати смажену куріпку в домашніх умовах? Дуже просто, якщо у вас є трохи вільного часу і бажання смачно повечеряти. М'ясо куріпки має вишуканий смак! рекомендую!
Перед вами - простий рецепт приготування смаженої куріпки. Тушки слід попередньо замаринувати у вині і оцті (співвідношення 10 до 1). Таким чином м'ясо виходить набагато м'якше і ароматні. Смажити можна на мангалі, якщо ви на природі, або ж будинку - на грилі. Вдалого приготування!
- Рябчик - 3 штуки
- Кріп і петрушка - 1-2 Пучков
- Часник - 1 штука (головка)
- Масло слічовное - 2 Ст. Ложки
- Вино біле - 1 Склянка
- Сіль і перець - За смаком
- Оцет винний - За смаком
Куріпка promoyte, видаліть залишки пір'я. Зробіть надріз на черевці, щоб куріпка прийняла плоску форму. Злегка відбийте молотком.
Солимо і перчимо куріпок з усіх боків. Перекладаємо в глибоку тарілку і заливаємо вином (і зовсім небагато оцту). Крім того, можна додати улюблені сушені спеції. Ми залишаємо маринуватися на 1 час.
Через годину насухо витираємо куріпок від маринаду. Змащуємо тушки розтопленим вершковим маслом. Перекладаємо куріпок на гриль (розрізом вниз). Смажимо під гнітом, щоб тушки щільно притискалися до грилю.
Grouse значок jaryatsya 7-8 хвилин з кожного боку.
Готову страву подається до столу з зеленню і подрібненим часником. Смачного!