Рецепт Кавові маффіни на кефірі фото

Кавові маффіни на кефірі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Кефір
Пісні страви, Веганські страви
На полуденок, Для дітей, Десерт
Випічка, Маффіни

Такі кавові маффіни на кефірі в домашніх умовах готуються просто, а виходять неймовірно смачними. Прямо тануть у роті! обов'язково спробуйте, не пошкодуєте про витрачений час.

Такий рецепт приготування кавових маффинов на кефірі просто приголомшливий! Тісто дивно ароматне, з приємним присмаком кави. А крохмаль у складі дозволяє шоколаду не опадають на дно форми, а залишатися десь посередині, як начинка. Спробуйте, смачно!

  • Вершки - 150 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Кефір - 75 грам
  • Цукор - 150 грам
  • Розчинна кава - 2-3 чайних ложок (або три стіки"3 в 1" )
  • Рахрихлітель - 1 Чайна ложка
  • Борошно - 1.5 склянки
  • Крохмаль - 0.5 склянки
  • Шоколад - 100 грам
  • Яйце - 1 штука
кавові маффіни на кефірі - фото крок 1
1. У сотейнику доводимо до кипіння вершки і цукор. Коли цукор розчиниться, додамо кави і перемішати.
кавові маффіни на кефірі - фото крок 2
2. В окремому посуді збиваємо яйце і розм'якшене масло. Далі вливаємо жирний кефір, продовжуємо збивати. Далі - кавовий сироп з сотейника.
кавові маффіни на кефірі - фото крок 3
3. В останню чергу додати борошно, крохмаль і розпушувач. Перемішаємо ретельно, розливаємо тісто по формах. У кожну визначаємо шматочок шоколаду.
кавові маффіни на кефірі - фото крок 4
4. Випікаємо 20 хвилин в розігрітій до 200 градусів духовці. Готово!

Схожі рецепти