Рецепт Фарш по-французьки з сиром фото

Фарш по-французьки з сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Молочні продукти, Сир, Фарш
Дієтичне харчування, ПП рецепти
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Святковий обід, Сімейна вечеря
Гарячі страви, М'ясо по французьки

Фарш по-французьки з сиром - це варіант всіма улюбленого гарячого блюда, який приготувати ще простіше, ніж оригінал. В очікуванні великої компанії цей рецепт - паличка-виручалочка. Дивимося і готуємо!

Фарш по-французьки з сиром готується просто. Головне - нарізати тонкими кружечками картопля. Фарш змішуємо зі спеціями і подрібненою цибулею. Потім викладаємо всі інгредієнти страви на деко і запікаємо в духовці протягом години. Подавати м'ясо по-французьки з сиром рекомендую зі свіжим овочевим салатом або маринованими овочами. Удачі в приготуванні!

  • Фарш - 1 кілограм (свинячий, яловичий або суміш)
  • Картопля - 7-8 штук (середнього розміру)
  • Цибуля - 2 штуки (середнього або великого розміру)
  • Сир жовтий - 150 грам
  • Зелена цибуля, пучок - 1 штука
  • Томатний соус - 3/4 склянки
  • Сіль, чорний перець - За смаком
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки (для змащення дека)
фарш по-французьки з сиром - фото крок 1
1. Приготуйте всі необхідні інгредієнти. Ріпчасту цибулю почистіть, зелена цибуля промийте, картопля почистіть, промийте і наріжте кружальцями. Простіше і швидше за все це зробити на тертці з насадкою "мигдаликах" .
фарш по-французьки з сиром - фото крок 2
2. Одну цибулину нарізаємо дрібно, іншу - тонкими кружечками. Фарш заправляємо подрібненою цибулею, сіллю і перцем, перемішуємо. При бажанні, цибуля для фаршу можна обсмажити. А також фарш можна присмачити улюбленими спеціями для м'яса.
фарш по-французьки з сиром - фото крок 3
3. Деко можна змастити олією, а можна застелити пергаментом або фольгою. Потім на нього викладаємо шар нарізаного кружечками картоплі.
фарш по-французьки з сиром - фото крок 4
4. Картопля солимо, перчим, зверху викладаємо кільця цибулі.
фарш по-французьки з сиром - фото крок 5
5. Поверх цибулі викладаємо фарш. А на фарш - томатне пюре або соус.
фарш по-французьки з сиром - фото крок 6
6. Сир натріть на буряковій тертці і розподіліть зверху нашої картопляно-м'ясний композиції. Саме час нагріти духовку до 180 градусів. Раджу спочатку запікати блюдо, прикривши фольгою, через півгодини треба зняти фольгу і запікати ще 20-30 хвилин.
фарш по-французьки з сиром - фото крок 7
7. Отже, на запікання у нас піде годину. Через годину витягуйте деко з духовки і порційно розкладайте м'ясо з картоплею під сиром по тарілках. Присипте блюдо подрібненою зеленою цибулею. Смачного!

Схожі рецепти