Рецепт Фарш з грибами і сиром фото

Фарш з грибами і сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Молочні продукти, Фарш, Гриби
Дієтичне харчування, ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Якщо ви любите готувати смачну і просту їжу, тоді рецепт приготування фаршу з грибами і сиром буквально створений для вас. Ніжна яловичина з апетитною начинкою - це варто спробувати.

Урізноманітнити щоденний раціон пропоную цим дивно простим рецептом. Приготувати фарш з грибами і сиром в домашніх умовах можна на сковороді, в духовці або на грилі. Це смачно, ситно і дуже апетитно.

  • Яловичина - 500 грам
  • Гриби - 200 грам
  • Вершковий сир - 100 грам
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Цибулина - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Гірчичний - 1-2 чайних ложок
  • Сушена зелень - 1 Чайна ложка
  • Панірувальні сухарі - 100 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Соус - 3-4 Ст. Ложок (за смаком)
фарш з грибами і сиром - фото крок 1
1. Цибулину очистити і нарізати дрібними кубиками. Часник пропустити через прес або також дрібно нарізати. На сковороді розігріти невелику кількість рослинної олії і відправити туди цибулю. Коли він стане золотистим, додати часник. Гриби вимити, обсушити і нарізати. Додати на сковороду і смажити на середньому вогні. Посолити і поперчити обов'язково за смаком, додати при бажанні спеції.
фарш з грибами і сиром - фото крок 2
2. Яловичину вимити, обсушити і пропустити через м'ясорубку. Додати дрібку солі, перцю, sushenoy зелений (в рецепт приготування фаршу з грибами і сиром можна використовувати також гострі спеції для м'яса). Додати гірчицю і панірувальні сухарі. Вбити яйце і додати вершковий сир. Також за смаком можна додати і тертий твердий сир. Все ретельно перемішати, щоб маса була однорідною.
фарш з грибами і сиром - фото крок 3
3. Додати до фаршу обсмажені гриби. Сформувати з отриманої маси рулет. Готувати такий фарш з грибами і сиром в домашніх умовах можна в фользі на грилі або в духовці.
фарш з грибами і сиром - фото крок 4
4. Час приготування залежить від розміру рулету і обраного м'яса. Головне - стежити за рум'яною скоринкою, яка буде сигналом про те, що блюдо як слід проготовілось.
фарш з грибами і сиром - фото крок 5
5. Доповнити перед подачею блюдо краще томатним соусом. Прекрасно підійде гострий або кисло-солодкий соус на основі червоного вина, наприклад. Також доповнити блюдо можна гарніром і овочами.

Схожі рецепти