М'ясний фарш з грибами
(покроковий рецепт з фото)
М'ясний фарш з грибами - просте і неймовірно смачна страва, яке можна подавати зі свіжими овочами або як гарнір до макаронів. А якщо фарш домашній і гриби свіжі - просто смакота виходить!
Механізм приготування гранично простий і підійде початківцям господаркам, які бажають порадувати гостей або домочадців ситним і смачним блюдом. Як приготувати м'ясний фарш з грибами:
1. Дві великі цибулини нарізаємо півкільцями. Обсмажуємо до золотистої скоринки на рослинній олії.
2. Фарш покупної або домашній, свинячий, яловичий, курячий - в загальному, будь-який, викладаємо на сковороду, сиплемо маленьку дрібку чорного перцю і смажимо часто помішуючи протягом 5 хвилин.
3. Гриби, заздалегідь вимочені у воді і висушені, викладаємо на сковороду, ретельно перемішуємо, доливаємо масла для смаження і помішувати кожні 2 - 3 хвилини.
З м'ясним фаршем гриби краще використовуйте лісові - опеньки, Боровик, Лісіцкі, польські гриби. Їх колірна гамма буде відмінно гармоніювати з основним інгредієнтом, і смакові якості проявлять себе в кращій формі. З курячим фаршем - печериці.
4. Після 10 хвилин прожарювання за бажанням можна додати в масу трохи сметани - фарш з грибами стане ніжніше. Якщо ви використовували курячий фарш - він буде просто танути в роті. Гасити 15 хвилин або до майже повного випаровування вологи.
Фарш з грибами володіє дуже насиченим смаком, тому краще подавати його з пісними макаронами, звареними без солі. Також м'ясний фарш з грибами може використовуватися як начинка для пирога, рулетка. Втім, він відмінно «йде» і як самостійне блюдо, з помідором і пучком зелені зверху. Загалом, експериментуйте - і щось обов'язково вийде!
- Фарш - 500 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Гриби - 250 - 300 грам
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
- Масло рослинне - 5 Ст. Ложок (для смаження)
- Крем - 3 Ст. Ложки (по бажанню)
1. Дві великі цибулини нарізаємо півкільцями. Обсмажуємо до золотистої скоринки на рослинній олії.
2. Фарш покупної або домашній, свинячий, яловичий, курячий - в загальному, будь-який, викладаємо на сковороду, сиплемо маленьку дрібку чорного перцю і смажимо часто помішуючи протягом 5 хвилин.
3. Гриби, заздалегідь вимочені у воді і висушені, викладаємо на сковороду, ретельно перемішуємо, доливаємо масла для смаження і помішувати кожні 2 - 3 хвилини.
З м'ясним фаршем гриби краще використовуйте лісові - опеньки, Боровик, Лісіцкі, польські гриби. Їх колірна гамма буде відмінно гармоніювати з основним інгредієнтом, і смакові якості проявлять себе в кращій формі. З курячим фаршем - печериці.
4. Після 10 хвилин прожарювання за бажанням можна додати в масу трохи сметани - фарш з грибами стане ніжніше. Якщо ви використовували курячий фарш - він буде просто танути в роті. Гасити 15 хвилин або до майже повного випаровування вологи.
Фарш з грибами володіє дуже насиченим смаком, тому краще подавати його з пісними макаронами, звареними без солі. Також м'ясний фарш з грибами може використовуватися як начинка для пирога, рулетка. Втім, він відмінно «йде» і як самостійне блюдо, з помідором і пучком зелені зверху. Загалом, експериментуйте - і щось обов'язково вийде!