М'ясний фарш
(покроковий рецепт з фото)
Уже давно не купую готовий фарш в магазині, адже зробити його самостійно не складає труднощів. Пропоную вам слідувати моєю порадою з приготування і розповім, як приготувати м'ясний фарш.
Фарш можна зробити з одного виду м'яса або декількох. Якщо не плануєте використовувати його відразу, тоді розділіть на шматочки, упакуйте в поліетилен і заморозьте. Такий фарш можна зберігати кілька місяців в морозильній камері і використовувати його для котлет, для фрикадельок, тефтелей та інших страв.
- Яловичина - 1 кілограм
1. М'ясо вимийте і попередньо відправте його в холодильник, так набагато зручніше з ним працювати.
2. Наріжте м'ясо невеликими шматочками, щоб вони містилися в чашу м'ясорубки.
3. Пропустіть м'ясо через м'ясорубку, можна в блендері, якщо немає м'ясорубки.
4. Розділіть м'ясо на невеликі шматочки, відміряйте необхідну кількість на око або за допомогою ваг.
5. Упакуйте м'ясо в поліетиленові пакети або загорніть в плівку, щоб воно не зовсім свіжого. Складіть все у контейнер або в пакет і відправте в морозильну камеру. Зберігайте його до 4 місяців.