М'ясо по-французьки з філе курки
(покроковий рецепт з фото)
Поділюся з вами цікавим і простими рецептом м'яса по-французьки з філе курки в домашніх умовах. Вам сподобається смак і аромат готового блюда, а ще те, що готується воно і правда швидко і легко!
Рецепт, як приготувати м'ясо по-французьки з філе курки, досить простий. Я впевнена, що вам сподобається його готувати і, звичайно ж, їсти! Цибуля і помідори додають соковитості картоплі, а сирна скоринка з яєчної заливанням незмінно виходить апетитною і рум'яної. Спробуйте!
- Куряче філе - 500 грам
- Картопля - 4-5 штук
- Цибуля - 3 штуки
- Помідор - 3-4 штук
- Печериці - 200 грам
- Сир твердий - 200 грам
- Крем - 100 грам
- Яйця - 3 штуки
- Спеції - За смаком
1. Куряче філе миємо, обсушуємо, натираємо спеціями і трохи відбиваємо. Викладаємо на дно форми для запікання або прямо на деко, змащений маслом.
2. Викладаємо далі шар картоплі (тонкими скибочками) і грибів. Посипаємо спеціями за смаком.
3. Потім - шар помідорів і цибулі (тонкими кільцями). Посипаємо все це тертим сиром.
4. Зробимо заливку: збиваємо яйця до однорідності. Додамо до них трохи солі і сметану. Заливаємо поверх сиру, відправляємо блюдо в духовку.
5. Готуємо, поки картопля і курка не будуть готові, приблизно 30-40 хвилин при 180 градусах в духовці. Смачного!