Рецепт М'ясо по-французьки з філе курки фото

М'ясо по-французьки з філе курки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка
На обід, На вечерю
Гарячі страви, М'ясо по французьки

Поділюся з вами цікавим і простими рецептом м'яса по-французьки з філе курки в домашніх умовах. Вам сподобається смак і аромат готового блюда, а ще те, що готується воно і правда швидко і легко!

Рецепт, як приготувати м'ясо по-французьки з філе курки, досить простий. Я впевнена, що вам сподобається його готувати і, звичайно ж, їсти! Цибуля і помідори додають соковитості картоплі, а сирна скоринка з яєчної заливанням незмінно виходить апетитною і рум'яної. Спробуйте!

  • Куряче філе - 500 грам
  • Картопля - 4-5 штук
  • Цибуля - 3 штуки
  • Помідор - 3-4 штук
  • Печериці - 200 грам
  • Сир твердий - 200 грам
  • Крем - 100 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Спеції - За смаком
м'ясо по-французьки з філе курки - фото крок 1
1. Куряче філе миємо, обсушуємо, натираємо спеціями і трохи відбиваємо. Викладаємо на дно форми для запікання або прямо на деко, змащений маслом.
м'ясо по-французьки з філе курки - фото крок 2
2. Викладаємо далі шар картоплі (тонкими скибочками) і грибів. Посипаємо спеціями за смаком.
м'ясо по-французьки з філе курки - фото крок 3
3. Потім - шар помідорів і цибулі (тонкими кільцями). Посипаємо все це тертим сиром.
м'ясо по-французьки з філе курки - фото крок 4
4. Зробимо заливку: збиваємо яйця до однорідності. Додамо до них трохи солі і сметану. Заливаємо поверх сиру, відправляємо блюдо в духовку.
м'ясо по-французьки з філе курки - фото крок 5
5. Готуємо, поки картопля і курка не будуть готові, приблизно 30-40 хвилин при 180 градусах в духовці. Смачного!

Схожі рецепти