М'ясо по-французьки з курки в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати м'ясо по-французьки з курки в мультиварці. Рецепт досить простий, а страва виходить смачне і ситне, адже мультиварка готує продукти у власному соку! рекомендую!
Рецепт приготування м'яса по-французьки з курки в мультиварці дуже простий, і я впевнена, що він вам сподобається. М'ясо виходить, може, трохи менше апетитним, ніж якби ви його готували в духовці, тому що характерною "засмаженою" скоринки може не вийти. Але зате сама курочка вийде набагато більш ніжною і соковитою - вам точно припаде до смаку така краса!
- Куряче філе - 4 штуки
- Картопля - 4 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Помідор - 1 штука
- Майонез - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Чашу мультиварки змажемо злегка маслом. Філе ріжемо порційними шматочками, трохи відбиваємо і посипаємо спеціями за смаком. Викладаємо на дно чаші, наверх - шар цибулі і картоплі. Картопля теж можна трохи посолити.
2. Картоплю смажена майонезом, далі - шар помідорів і знову трохи спецій.
3. Посипаємо все тертим сиром і під кришкою готуємо 45 хвилин в режимі "випічка" .
4. От і все! Ваше блюдо готово!