Рецепт М'ясо по-французьки в мультиварці «полярна зірка» фото

М'ясо по-французьки в мультиварці «полярна зірка»
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
М'ясо , Овочі
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , М'ясо по французьки
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Для тих, хто вважає за краще готувати смачні страви без зайвого клопоту, пропоную дуже доступний варіант, як зробити м'ясо по-французьки в мультиварці"Поларіс" .

Опис приготування:

Приготувати м'ясо по-французьки в мультиварці"Поларіс" в домашніх умовах досить просто. Використовувати можна не тільки вже традиційну свинину, але і яловичину, а також куряче філе, наприклад. Дуже зручно, що весь процес візьме на себе техніка, ідеально проготовів м'ясо з картоплею.

  • М'ясо - 350 грам
  • Картопля - 3-4 штук
  • Цибулина - 1 штука
  • Сир - 150 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Майонез - 3-4 Ст. Ложок
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
м'ясо по-французьки в мультиварці
1. М'ясо насамперед вимийте і висушіть паперовим рушником. Наріжте досить тоненько, а при бажанні можете навіть злегка відбити. Посоліть і поперчіть з усіх боків, додайте за смаком спеції.
м'ясо по-французьки в мультиварці
2. Дно чаші змастіть рослинною олією і викладіть м'ясо.
м'ясо по-французьки в мультиварці
3. Додайте зверху трохи майонезу (можна також використовувати в рецепт приготування м'яса по-французьки в мультиварці"Поларіс" сметану з гірчицею).
м'ясо по-французьки в мультиварці
4. Очистіть цибулину і наріжте тонко. Викладіть на м'ясо рівним шаром.
м'ясо по-французьки в мультиварці
5. Тепер черга картоплі. Його не завжди додають, але в цей варіант, як приготувати м'ясо по-французьки в мультиварці"Поларіс" він використовується. Очистіть, наріжте тонкими кружечками і посоліть за смаком. Викладіть в чашу.
м'ясо по-французьки в мультиварці
6. Завершує все сир. Його можна зверху промазати майонезом, але необов'язково. Встановіть режим випічка на 1 час (якщо використовується скороварка). Після звукового сигналу залиште на підігріві ще хвилин 10 і можна подавати до столу.

Схожі рецепти