М'ясо по-французьки з яловичини в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти, як приготувати м'ясо по-французьки з яловичини в мультиварці в домашніх умовах. Це простий рецепт. Готувати таке блюдо можна хоч кожен день! До будь-якого гарніру підійде!
Цей бюджетний і смачний рецепт приготування м'яса по-французьки з яловичини в мультиварці просто не може не сподобається! Смачно і ніжно, це справжня класика для всіх поціновувачів європейкою кухні. М'ясо виходить м'яким і не пересихає, це все завдяки мультиварці. У вас нічого не підгорить, і все буде красиво виглядати!
- Яловичина - 600 грам
- Сир твердий - 200 грам
- Цибуля - 200 грам
- Крем - 50 грам (можна взяти майонез)
- Спеції - За смаком
1. М'ясо наріжемо тоненькими шматочками, трохи відіб'ємо. Натираємо кожен шматок спеціями. Викладаємо на дно мультиварки.
2. Далі змащуємо м'ясо майонезом або сметаною.
3. Слідом викладаємо шар кілець цибулі і тертого сиру. В режимі "випічка" готуємо 1, 5 годину.
4. От і все! М'ясо по-французьки готове!