Рецепт М'ясо по-французьки в мультиварці «Redmond» фото

М'ясо по-французьки в мультиварці «Redmond»
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
М'ясо, Свинина
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Предалагает відмінний святковий варіант, як приготувати м'ясо по-французьки в мультиварці "редмонд" . Соковите гаряче блюдо з грибами припаде до смаку всім любителям м'ясних страв.

Готову страву подавайте до столу гарячим. Воно прекрасно виглядає і на сімейному обіді чи вечері, і на святковому столі. Виходить дуже соковитим і без надмірностей. Дивіться рецепт, як приготувати м'ясо по-французьки в мультиварці "редмонд" .

  • Свинина - 400 грам (шийна частина)
  • Помідори - 150-170 грам
  • Печериці - 70-100 грам
  • Сир - 100 грам (твердих сортів)
  • Рослинна олія - 30 мілілітрів (для обжарки)
  • Сіль, спеції - За смаком
м'ясо по-французьки в мультиварці
Для початку беремо м'ясо. Гарненько промиваємо його і обсушуємо за допомогою паперових рушників. Нарізаємо його порційними шматочками (не дуже товсто) і легенько відбиваємо.
м'ясо по-французьки в мультиварці
Тепер промиємо і обсушити помідори. Наріжемо їх тонко, кружечками.
м'ясо по-французьки в мультиварці
Грибочки також промиємо і обсушити, нарізаємо тоненькими пластинками.
м'ясо по-французьки в мультиварці
Сир беріть будь, який вам до смаку. Натріть його на тертці будь-якого розміру. Сиру можна взяти і більше, якщо любите товстий сирний шар.

Схожі рецепти