М'ясо по-французьки в мультиварці «Redmond»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.
Предалагает відмінний святковий варіант, як приготувати м'ясо по-французьки в мультиварці"Редмонд" . Соковите гаряче блюдо з грибами припаде до смаку всім любителям м'ясних страв.
Опис приготування:
Готову страву подавайте до столу гарячим. Воно прекрасно виглядає і на сімейному обіді чи вечері, і на святковому столі. Виходить дуже соковитим і без надмірностей. Дивіться рецепт, як приготувати м'ясо по-французьки в мультиварці"Редмонд" .
- Свинина - 400 грам (шийна частина)
- Помідори - 150-170 грам
- Печериці - 70-100 грам
- Сир - 100 грам (твердих сортів)
- Рослинна олія - 30 мілілітрів (для обжарки)
- Сіль, спеції - За смаком
Для початку беремо м'ясо. Гарненько промиваємо його і обсушуємо за допомогою паперових рушників. Нарізаємо його порційними шматочками (не дуже товсто) і легенько відбиваємо.
Тепер промиємо і обсушити помідори. Наріжемо їх тонко, кружечками.
Грибочки також промиємо і обсушити, нарізаємо тоненькими пластинками.
Сир беріть будь, який вам до смаку. Натріть його на тертці будь-якого розміру. Сиру можна взяти і більше, якщо любите товстий сирний шар.
Тепер займемося обжаркой м'яса. У чашу мультиварки наливаємо рослинне масло (близько 30 мл.). Викладаємо туди підготовлені шматочки свинини. Посипаємо його сіллю і спеціями і обсмажуємо з закритою кришкою в режимі"Жарка" близько 10 хвилин.
Після вказаного часу відкрийте кришку і переверніть м'ясо. Можна знову посолити і присмачити спеціями. На м'ясо викладаємо нарізані гриби, слідом - помідори. Можна знову трохи посолити, якщо до цього не перестаралися. Посипаємо все сиром і готуємо ще близько 10-15 хвилин в режимі"Жарка" або"Випічка" .