М'ясо в мультиварці «Redmond»
(покроковий рецепт з фото)
Іноді дуже хочеться запеченого м'яса, саме так я і готував свій шматочок яловичини. М'ясо запікати в мультиварці з додаванням моркви, часнику і ароматних спецій. На все про все пішло 60 хвилин!
До вашої уваги - класичний рецепт приготування м'яса в мультиварці "редмонд" . Я використовував хороший шматочок яловичини, хоча таким же чином можна запікати, наприклад, свинину. Кожна мультиварка має індивідуальні параметри потужності і продуктивності. Саме тому краще всього стежити за приготуванням м'яса, НЕ відлучаючись далеко (хоча б перший раз). Хай щастить!
- Яловичина - 700 грам
- Морква - 1 штука
- Часник - 5-6 зубчиків
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Гірчичний - 2 чайних ложки
- Спеції - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Ст. Ложка
У шматку яловичини ножем робимо кілька отворів. У них закладаємо брусочки моркви і цільні зубчики часнику.
Змішуємо 1 ст. L. Рослинної олії, сіль, спеції і гірчицю. Цією сумішшю обмазуємо яловичину з усіх боків. Загортаємо м'ясо в плівку і маринуємо 1 час, можна залишити на ніч.