Рецепт М'ясо в мультиварці «Redmond» фото

М'ясо в мультиварці «Redmond»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Іноді дуже хочеться запеченого м'яса, саме так я і готував свій шматочок яловичини. М'ясо запікати в мультиварці з додаванням моркви, часнику і ароматних спецій. На все про все пішло 60 хвилин!

Опис приготування:

До вашої уваги - класичний рецепт приготування м'яса в мультиварці"Редмонд" . Я використовував хороший шматочок яловичини, хоча таким же чином можна запікати, наприклад, свинину. Кожна мультиварка має індивідуальні параметри потужності і продуктивності. Саме тому краще всього стежити за приготуванням м'яса, НЕ відлучаючись далеко (хоча б перший раз). Хай щастить!

  • Яловичина - 700 грам
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 5-6 зубчиків
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Гірчичний - 2 чайних ложки
  • Спеції - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
м'ясо в мультиварці
У шматку яловичини ножем робимо кілька отворів. У них закладаємо брусочки моркви і цільні зубчики часнику.
м'ясо в мультиварці
Змішуємо 1 ст. L. Рослинної олії, сіль, спеції і гірчицю. Цією сумішшю обмазуємо яловичину з усіх боків. Загортаємо м'ясо в плівку і маринуємо 1 час, можна залишити на ніч.
м'ясо в мультиварці
Змащуємо чашу мультиварки рослинним маслом. Готую в своїй мультиварці в режимі"М'ясо" 1 час.
м'ясо в мультиварці
Готовність перевіряється м'якістю м'яса і кольором виділяється соку. Сік повинен бути прозорим, якщо ж він рожевий або червоний - перевертаємо м'ясо і готуємо ще півгодини.
м'ясо в мультиварці
Смачного!

Схожі рецепти