Тушковане м'ясо з картоплею в мультиварці «Redmond»
(покроковий рецепт з фото)
Ця страва виходить дуже смачним, так як всі інгредієнти прекрасно доповнюють один одного. М'ясо з картоплею вважається класичним поєднанням, а томат надає пікантну кислинку.
Прочитавши цей рецепт, ви зможете дізнатися, як приготувати тушковане м'ясо з картоплею в мультиварці "редмонд" . Процес приготування не викличе у вас труднощів, так як рецепт досить простий. Чи не пересолити блюдо, краще кожен з гостей посолити його в своїй тарілці.
- Свинина - 700 грам
- Картопля молода - 500 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Помідори у власному соку - 200 грам
- Болгарський перець - 1 штука
- Розмарин, базилік, сіль - За смаком
Свинину помийте, зачистите від жилок і плівок і просушіть. Наріжте шматок невеликими кубиками. Поставте мультиварку в режим "жарка", підрум'янюємо м'ясо до утворення апетитною золотою скоринки на олії.
Очистіть цибулю, морквину і часник. Лук порубати, моркву натріть за допомогою терки, а часник просто притисніть плоскою стороною ножа. Томати відкрийте і протріть через сито.
Викладіть підготовлені овочі в мультиварку до м'яса, приправити сіллю, додайте спеції. Перемішайте інгредієнти, залийте все протертими томатами.
Поставте мультиварку в режим "гасіння" або "випічка", млоїте картоплю з м'ясом сорок хвилин. Можна гасити довше, тоді м'ясо стане м'якше. Але тоді ви ризикуєте отримати замість тушкованої картоплі - пюре.