Рецепт Тушковане м'ясо з картоплею в мультиварці фото

Тушковане м'ясо з картоплею в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Картопля , Яловичина , Морква
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 25 хв.

Рагу - дуже просте і універсальне блюдо. У каструлю можна покласти різні овочі, додати м'ясо, вийде дуже смачне гаряче. Розповідаю, як приготувати тушковане м'ясо з картоплею в мультиварці.

Опис приготування:

Цього разу готую з яловичини з додаванням картоплі, морквини, лука і грибів. Таке блюдо можна приготувати в казані з товстими стінками, але в мультиварці набагато простіше. Перед тим як відправити м'ясо в мультиварку, обвалюють його в борошні.

  • Морква - 450 грам
  • Лук перловий - 400 грам
  • Картопля - 350 грам
  • Яловичина - 450 грам
  • Сіль, перець - За смаком
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1/2 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Розмарин - 1 Чайна ложка
  • Чебрець - 1 Чайна ложка
  • Борошно - За смаком
  • Печериці - 450 грам
тушковане м'ясо з картоплею в мультиварці - фото крок 1
1. М'ясо мою і нарізаю шматочками, викладаю в миску і посипаю сіль, перцем, трохи борошном, перемішую, щоб кожен шматочок був в паніровці.
тушковане м'ясо з картоплею в мультиварці - фото крок 2
2. Виставляю режим «Жарка», кладу шматочок вершкового масла і розтоплюю. Викладаю м'ясо і обсмажую його з кожної сторони.
тушковане м'ясо з картоплею в мультиварці - фото крок 3
3. Як тільки м'ясо обсмажиться, вливаю бульон, перемішую і додаю соєвий соус, цукор, подрібнений часник, томатну пасту, розмарин і чебрець, перемішую і прогріваю.
тушковане м'ясо з картоплею в мультиварці - фото крок 4
4. Підготовляю овочі: гриби мою і нарізаю на 4 частини, морква очищаю і нарізаю шматочками. Картопля очищаю від шкірки і нарізаю кубиками. Викладаю овочі в чашу, додаю заморожений перловий цибулю. Солю і перчу за смаком.
тушковане м'ясо з картоплею в мультиварці - фото крок 5
5. Закриваю кришку і виставляю режим «М'ясо», готую під тиском 35 хвилин. Після закінчення процесу не відкриваю кришку, а залишаю до виходу тиску.
тушковане м'ясо з картоплею в мультиварці - фото крок 6
6. Відкриваю кришку і перемішую вміст, викладаю в тарілку разом з юшкою і подаю до столу гарячим.

Схожі рецепти