Тушковане м'ясо з картоплею та ковбасою лінгвік
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування тушкованого м'яса з картоплею та ковбасою лінгвік. Дуже смачне і ситне блюдо.
У сковороді на середньому вогні, готувати бекон до хрусткої скоринки і рівномірного коричневого кольору. Злийте рідину в інший посуд і розділіть на крихітні шматочки. Поставити на слабкий вогонь. Готувати цибулю і часник в останньому соку бекону на середньому вогні до м'якості. Злийте рідину і поставте на слабкий вогонь. Швидко підсмажити ковбасу в сковороді на середньому вогні і поставити на слабкий вогонь.
Додати картоплю, кабачки, томатний соус і червоне вино, приправити петрушкою, базиліком, сіллю і перцем. Перемішати, щоб рівномірно розподілити інгредієнти. Накрити і готувати 2 1 / 2 години на сильному вогні, періодично помішуючи, поки картопля не стане м'яким.
- Бекону - 6 скибочок
- Велика цибулина, нарізана - 1 штука
- Зубчики часнику, нарізаних - 2 штуки
- Фунт ковбаси лінгвік, нарізаної - 1 штука
- Фунта картоплі, нарізаного кубиками - 3 штуки
- Маленьких цукіні, нарізаних - 4 штуки
- Банки томатного соусу - 2 штуки
- Червоного вина - 1/2 склянки
- Посіченою свіжої петрушки - 1/4 склянки
- Сушеного Базиліка - 1 Ст. Ложка (сіль і перець за смаком)
Додати картоплю, кабачки, томатний соус і червоне вино, приправити петрушкою, базиліком, сіллю і перцем. Перемішати, щоб рівномірно розподілити інгредієнти. Накрити і готувати 2 1 / 2 години на сильному вогні, періодично помішуючи, поки картопля не стане м'яким.