Рецепт Домашнє тушковане м'ясо фото

Домашнє тушковане м'ясо
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Грецька кухня
М'ясо , Овочі , Яловичина , Морква , Цибуля , Селера
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 8
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Розповім про рецепт неймовірно смачного м'яса, просто пальчики оближеш. Такого м'яса ви не пробували ніде, Запевнюю вас. Вам обов'язково сподобається рецепт, як приготувати домашнє тушковане м'ясо.

Опис приготування:

Запасіться терпінням і часом для приготування цієї страви. Чим довше воно буде нудитися, тим смачніше вийде. Якщо не плануєте його подавати відразу, краще після приготування поставте каструлю в духовку і залиште його до подачі на стіл при 100-120 градусах.

  • Яловичина - 1, 8-2 кілограма
  • Сіль, мелений перець - За смаком
  • Оливкова олія - 0, 5 склянки
  • Морква - 1 штука
  • Стебло селери - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Червоне вино - 3 склянки
  • Консервовані томати - 700 грам
домашнє тушковане м'ясо - фото крок 1
1. У каструлі розігрійте трохи рослинного масла, посипте м'ясо сіллю і перцем і викладіть на розігріту поверхню, обсмажуйте до рум'яної скоринки з двох сторін. Перекладіть м'ясо зі сковороди в тарілку.
домашнє тушковане м'ясо - фото крок 2
2. Наріжте кубиками морква, селера, цибуля, часник. Поверніть каструлю на вогонь і викладіть моркву, селера, цибуля, обсмажуйте близько 10-12 хвилин. Додайте часник, спеції, влийте 1 стакан вина.
домашнє тушковане м'ясо - фото крок 3
3. Готуйте овочі до випаровування більшої частини вина.
домашнє тушковане м'ясо - фото крок 4
4. Поверніть м'ясо в каструлю, додайте вино, що залишилося, томати, перетерті через сито, доведіть все до кипіння і варіть на слабкому вогні близько 3-4 годин під закритою кришкою.
домашнє тушковане м'ясо - фото крок 5
5. Після приготування м'ясо вийде дуже ніжне, посоліть і поперчіть за необхідності і залиште каструлю на 1 час.
домашнє тушковане м'ясо - фото крок 6
6. Викладіть м'ясо з каструлі і наріжте його скибочками, полийте соусом і подавайте гарячим до столу.

Схожі рецепти