Рецепт М'ясо кози, тушковане у вині фото

М'ясо кози, тушковане у вині
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Перед вами рецепт вишуканого, але в той же час дуже простого в приготуванні страви. Порадуйте себе смачним, ароматним, делікатесним м'ясом кози. Часу на приготування піде дуже мало.

Опис приготування:

Як приготувати м'ясо кози, тушковане у вині?

1. М'ясо кози поріжте на великі шматки, посоліть і обсмажте до золотистого кольору у власному соку. Смажити шматочки козлятини треба на сковороді на середньо-високому вогні.

2. Додайте до м'яса вино і протушкувати на середньому вогні.

3. На іншій сковороді на оливковій олії (пару столових ложок) обсмажте дрібно порубаний часник, потім додайте його до м'яса. Там же обсмажте порізаний соломкою солодкий перець і також додайте його до м'яса.

4. Додайте сік лимона, протушкувати близько 5 хвилин на сильному вогні, а потім зменшіть вогонь до мінімуму і тушкуйте до готовності. Обсяг рідини повинен зменшитися наполовину.

5. Час, що залишився оливкова олія розігрійте і додайте в готову страву. Протушкувати ще 2 хвилини.

М'ясо кози, тушковане у вині, готово і можна приступати до трапези.

Смачного!

  • Коза - 1 кілограм
  • Вино сухе біле - 2 склянки
  • Солодкий перець - 3 штуки
  • Часник - 6 зубчиків
  • Оливкова олія - 150 грам
  • Сік лимона - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
Як приготувати м'ясо кози, тушковане у вині?

1. М'ясо кози поріжте на великі шматки, посоліть і обсмажте до золотистого кольору у власному соку. Смажити шматочки козлятини треба на сковороді на середньо-високому вогні.

2. Додайте до м'яса вино і протушкувати на середньому вогні.

3. На іншій сковороді на оливковій олії (пару столових ложок) обсмажте дрібно порубаний часник, потім додайте його до м'яса. Там же обсмажте порізаний соломкою солодкий перець і також додайте його до м'яса.

4. Додайте сік лимона, протушкувати близько 5 хвилин на сильному вогні, а потім зменшіть вогонь до мінімуму і тушкуйте до готовності. Обсяг рідини повинен зменшитися наполовину.

5. Час, що залишився оливкова олія розігрійте і додайте в готову страву. Протушкувати ще 2 хвилини.

М'ясо кози, тушковане у вині, готово і можна приступати до трапези.

Смачного!

Схожі рецепти