Рецепт М'ясо з чорносливом тушковане фото

М'ясо з чорносливом тушковане
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка , Птах , Фрукти , Сухофрукти , Чорнослив
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 25 хв.

Багато у мене вдома дуже люблять м'ясні страви з чорносливом. Цей нехітний сухофрукт надає смаку копчення готового блюда, а солодкі нотки в м'ясі дуже смачні.

Опис приготування:

Відмінне блюдо, яке підійде як на обід, так і на вечерю. До того ж, фігуру не зіпсує! обсмажте індичку, овочі, протушкувати з чорносливом і подавайте. Гарніру не буде потрібно. Смачного!

  • Індичка, філе - 800 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Кабачок - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Перець болгарський зелений - 1 штука
  • Чорнослив - 10 штук
  • Спеції, сіль - За смаком
м'ясо з чорносливом тушковане - фото крок 1
Всі вищевказані овочі нарізаємо довільно. Морква можна натерти на тертку, щоб в страві вона швидше проготовілась.
м'ясо з чорносливом тушковане - фото крок 2
Чорнослив нарізати невеликими шматочками. Якщо у вас занадто сушений чорнослив, його краще розпарити. М'який чорнослив запарювати не треба.
м'ясо з чорносливом тушковане - фото крок 3
На рослинному маслі обсмажуємо нарізані шматочки індички з усіх боків.
м'ясо з чорносливом тушковане - фото крок 4
Додаємо нарізані овочі. Тушкуємо все під кришкою до готовності овочів. Індичка проготовітся дуже швидко.
м'ясо з чорносливом тушковане - фото крок 5
Тушкуємо овочі до готовності. Солимо, перчим. Додаємо чорнослив. Тушкуємо ще 5 хвилин і можна вимикати.
м'ясо з чорносливом тушковане - фото крок 6
Подаємо до столу.

Схожі рецепти