М'ясо з чорносливом тушковане
(покроковий рецепт з фото)
Багато у мене вдома дуже люблять м'ясні страви з чорносливом. Цей нехітний сухофрукт надає смаку копчення готового блюда, а солодкі нотки в м'ясі дуже смачні.
Відмінне блюдо, яке підійде як на обід, так і на вечерю. До того ж, фігуру не зіпсує! обсмажте індичку, овочі, протушкувати з чорносливом і подавайте. Гарніру не буде потрібно. Смачного!
- Індичка, філе - 800 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Кабачок - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Перець болгарський зелений - 1 штука
- Чорнослив - 10 штук
- Спеції, сіль - За смаком
Всі вищевказані овочі нарізаємо довільно. Морква можна натерти на тертку, щоб в страві вона швидше проготовілась.
Чорнослив нарізати невеликими шматочками. Якщо у вас занадто сушений чорнослив, його краще розпарити. М'який чорнослив запарювати не треба.
На рослинному маслі обсмажуємо нарізані шматочки індички з усіх боків.
Додаємо нарізані овочі. Тушкуємо все під кришкою до готовності овочів. Індичка проготовітся дуже швидко.
Тушкуємо овочі до готовності. Солимо, перчим. Додаємо чорнослив. Тушкуємо ще 5 хвилин і можна вимикати.
Подаємо до столу.