Рецепт М'ясо, тушковане з чорносливом в кисло-солодкому соусі фото

М'ясо, тушковане з чорносливом в кисло-солодкому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Свинина, Фрукти, Сухофрукти, Чорнослив, Цибуля
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Соуси, До м'яса

Ніколи не буде зайвим дізнатися новий рецепт приготування соусу до м'яса, тому в цьому рецепті розповім вам, як приготувати м'ясо, тушковане з чорносливом в кисло-солодкому соусі, ніжне й ароматне!

М'ясо, приготоване за цим рецептом, стане головним блюдом вашого столу. Ніжна свинина в кисло-солодкому соусі стане кращим доповненням до будь-якого гарніру, а чорнослив додасть страві родзинку. Обов'язково обсмажте цибулю на тому жирі, який виділив м'ясо під час обсмажування: так цибуля стане набагато смачніше і ароматні. За бажанням можете додати зелень або спеції, наприклад, базилік або розмарин.

  • Свинина - 1 кілограм
  • Чорнослив - 150 грам
  • Цибуля - 1-2 штук
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 1 Склянка
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1, 5 чайних ложки
м'ясо, тушковане з чорносливом в кисло-солодкому соусі - фото крок 1
1. М'ясо наріжте на великі шматки і обсмажте на олії до утворення золотої скоринки.
м'ясо, тушковане з чорносливом в кисло-солодкому соусі - фото крок 2
2. Після цього перекладіть м'ясо в каструлю, а на сковороді обсмажте до напівпрозорості дрібно нарізану цибулю. Обсмажену цибулю викладіть на м'ясо, рівномірно його розподіливши, і залийте гарячою водою, щоб вона доходила приблизно до половини м'яса.
м'ясо, тушковане з чорносливом в кисло-солодкому соусі - фото крок 3
3. Тушкуйте м'ясо годину, потім додайте розведену в склянці теплої води томатну пасту, цукор, сіль, лавровий лист і промитий чорнослив без кісточок.
м'ясо, тушковане з чорносливом в кисло-солодкому соусі - фото крок 4
4. Проваріть м'ясо до повної готовності. Смачного!

Схожі рецепти