М'ясо, тушковане з чорносливом в кисло-солодкому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Ніколи не буде зайвим дізнатися новий рецепт приготування соусу до м'яса, тому в цьому рецепті розповім вам, як приготувати м'ясо, тушковане з чорносливом в кисло-солодкому соусі, ніжне й ароматне!
М'ясо, приготоване за цим рецептом, стане головним блюдом вашого столу. Ніжна свинина в кисло-солодкому соусі стане кращим доповненням до будь-якого гарніру, а чорнослив додасть страві родзинку. Обов'язково обсмажте цибулю на тому жирі, який виділив м'ясо під час обсмажування: так цибуля стане набагато смачніше і ароматні. За бажанням можете додати зелень або спеції, наприклад, базилік або розмарин.
- Свинина - 1 кілограм
- Чорнослив - 150 грам
- Цибуля - 1-2 штук
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Вода - 1 Склянка
- Лавровий лист - 2 штуки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1, 5 чайних ложки
1. М'ясо наріжте на великі шматки і обсмажте на олії до утворення золотої скоринки.
2. Після цього перекладіть м'ясо в каструлю, а на сковороді обсмажте до напівпрозорості дрібно нарізану цибулю. Обсмажену цибулю викладіть на м'ясо, рівномірно його розподіливши, і залийте гарячою водою, щоб вона доходила приблизно до половини м'яса.
3. Тушкуйте м'ясо годину, потім додайте розведену в склянці теплої води томатну пасту, цукор, сіль, лавровий лист і промитий чорнослив без кісточок.
4. Проваріть м'ясо до повної готовності. Смачного!