Рецепт М'ясо з ананасами в кисло-солодкому соусі фото

М'ясо з ананасами в кисло-солодкому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо , Свинина , Фрукти , Ананас
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Для любителів азіатської кухні і цікавих поєднань пропонуємо дізнатися, як приготувати м'ясо з ананасами в кисло-солодкому соусі. Його можна спробувати в будь-якому китайському ресторані або приготувати вдома.

Опис приготування:

Назва страви наштовхує господинь на думку, що приготувати його без гарної кулінарної підготовки неможливо. Однак, таку думку оманливе, все робиться дуже просто, без особливих надмірностей і складних кулінарних процесів. М'ясо необхідно трохи замаринувати, обсмажити, а потім згасити в кисло-солодкому соусі, що робиться на основі сиропу з ананасів і томатної пасти.

  • Свинина - 800 грам (можна взяти курку або яловичину)
  • Консервований ананас - 300 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Томатна паста - 5 Ст. Ложок
  • Крохмаль - 1 Ст. Ложка
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Оцет - 2 чайних ложки
  • Соєвий соус - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
м'ясо з ананасами в кисло-солодкому соусі - фото крок 1
1. М'ясо миємо, очищаємо і нарізаємо невеликими шматочками, витираємо насухо і додаємо до нього картопляний крохмаль, борошно і соєвий соус, перемішуємо і залишаємо на 20 хвилин. Консервований ананас трохи промиваємо і обсмажуємо на сковороді пару хвилин.
м'ясо з ананасами в кисло-солодкому соусі - фото крок 2
2. Дістаємо ананас і відразу відправляємо на ту ж сковороду замариноване м'ясо, обсмажуємо до появи золотистого кольору. Чистий і Pime цибулю, нарізаємо невеликими шматочками, обсмажуємо з м'ясом.
м'ясо з ананасами в кисло-солодкому соусі - фото крок 3
3. У мисці змішуємо сік з консервованих ананасів, оцет, томатну пасту і цукор, перемішуємо до однорідної консистенції і вливаємо до м'яса. Кидаємо туди ананаси, солимо і перчимо, накриваємо кришкою і тушкуємо на середньому вогні п'ятнадцять хвилин.

Схожі рецепти