Курка в кисло-солодкому соусі з ананасами
(покроковий рецепт з фото)
Курка в кисло-солодкому соусі з ананасами - популярна страва фаст-фуду, яке найчастіше можна купити в невеликих кафе і ресторанах східної кухні.
Коли я вперше спробувала це блюдо в невеликому кафе, я була просто в захваті від незвичайного смаку. Кілька разів спробувала приготувати курку в кисло-солодкому соусі будинку і не отримала очікуваного результату, перелопатила не один десяток кулінарних сайтів в пошуках оригінального рецепта і все одно того дивного смаку у мого страви не було. Стало зрозуміло, що кухар в кафе має свій секрет, який мені не впізнати, тому я вирішила підігнати рецепт під себе, додати в нього все те, що мені подобається, щоб страва вийшла ідеальним. І ось зараз в моєму арсеналі є просто ідеальний рецепт приготування курки в кисло-солодкому соусі з ананасами, яким я і поділюся з вами.
- Куряче філе - 250 грам
- Перець болгарський червоний - 1 штука
- Ананаси консервовані - 250 грам (шматочками)
- Кетчуп - 3 Ст. Ложки
- Корінь імбиру - 5 грам
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки