Курка по-пекінськи в кисло-солодкому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Останнім часом азіатська кухня одержала широке поширення і стала популярна завдяки відкрилися китайським ресторанам, а ми спробуємо приготувати що-небудь смачне в домашніх умовах.
У традиційній китайській кухні існує безліч цікавих рецептів, деякі досить прості, а деякі дуже складні, але більшість з них має абсолютно незвичайний і можна сказати незвичний для нашої людини смак. Але цей рецепт приготування курки по-пекінськи в кисло-солодкому соусі на сьогоднішній день є одним з найбільш популярних, а багато хто вже не раз робили його у себе вдома. І сьогодні ми спробуємо приготувати це чудове блюдо, а я допоможу вам і розповім, як зробити курку по-пекінськи в кисло-солодкому соусі в домашніх умовах. Складного тут абсолютно нічого немає, і, хоча процес займе у вас близько години, але в цілому ви без особливих зусиль впораєтеся з цією стравою. Потім можете приготувати собі трохи китайської локшини і влаштувати цілий вечір в азіатському стилі - такий невеличке свято для душі і, звичайно ж, шлунка.
- Куряча грудка - 1 кілограм
- Соус соєвий - 6 Ст. Ложок
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Селера черешкова - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Перець болгарський - 3 штуки (різних квітів)
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 5-6 Ст. Ложок
- Крохмаль кукурудзяний - 4-5 Ст. Ложок
- Імбир свіжий тертий - 2 чайних ложки
- Паста томатна - 2 чайних ложки
- Сік ананасовий - 0, 5 склянки
- Вода - 0, 5 склянки
- Ананас консервований нарізаний - 5 Ст. Ложок
- Цукор - 2 чайних ложки