Курка в кисло-солодкому соусі по-китайськи
(покроковий рецепт з фото)
Ця страва вам обов'язково сподобається, навіть, якщо ви не любите курячу грудку через її позбавленою смаку. Її поєднання з болгарським перцем, часником і імбиром в цьому рецепті робить блюдо дуже смачним.
Пропоную свій варіант, як приготувати курку в кисло-солодкому соусі по-китайськи. Робиться це дуже легко і просто - курка ріжеться шматочками і обсмажують на сковороді з болгарським перцем та іншими інгредієнтами. Звичайно, зіпсувати це блюдо просто неможливо, хіба що забути про нього, і воно згорить, а в іншому - мінімум ваших зусиль і максимум смаку у вашій тарілці!
- Куряча грудка - 300 грам
- Болгарський перець - 250 грам
- Імбир - 10 грам
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Курку поріжте на невеликі шматочки, викладіть на сковороду і обсмажте в олії до золотистої скоринки.
Болгарський рецепт поріжте на шматочки, за розміром приблизно такі ж, як шматочки курки.
Додайте перець до курки, посоліть і готуйте до м'якості обох інгредієнтів.
Додайте дрібно порубані корінь імбиру і часник.
Влийте соєвий соус, швидко перемішайте і готуйте ще пару хвилин.
Курка в кисло-солодкому соусі по-китайськи готова. Подавайте її в якості закуски або ж як гаряче блюдо, як гарнір до нього підійде відварний рис.