Рецепт Курка в кисло-солодкому соусі по-китайськи фото

Курка в кисло-солодкому соусі по-китайськи
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Птах , Курка , Імбир , Куряча грудка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На полуденок , На швидку руку , Легка вечеря , Романтична вечеря , Святковий обід
Соуси , Соєвий соус
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Ця страва вам обов'язково сподобається, навіть, якщо ви не любите курячу грудку через її позбавленою смаку. Її поєднання з болгарським перцем, часником і імбиром в цьому рецепті робить блюдо дуже смачним.

Опис приготування:

Пропоную свій варіант, як приготувати курку в кисло-солодкому соусі по-китайськи. Робиться це дуже легко і просто - курка ріжеться шматочками і обсмажують на сковороді з болгарським перцем та іншими інгредієнтами. Звичайно, зіпсувати це блюдо просто неможливо, хіба що забути про нього, і воно згорить, а в іншому - мінімум ваших зусиль і максимум смаку у вашій тарілці!

  • Куряча грудка - 300 грам
  • Болгарський перець - 250 грам
  • Імбир - 10 грам
  • Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
курка в кисло-солодкому соусі по-китайськи - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
курка в кисло-солодкому соусі по-китайськи - фото крок 2
Курку поріжте на невеликі шматочки, викладіть на сковороду і обсмажте в олії до золотистої скоринки.
курка в кисло-солодкому соусі по-китайськи - фото крок 3
Болгарський рецепт поріжте на шматочки, за розміром приблизно такі ж, як шматочки курки.
курка в кисло-солодкому соусі по-китайськи - фото крок 4
Додайте перець до курки, посоліть і готуйте до м'якості обох інгредієнтів.
курка в кисло-солодкому соусі по-китайськи - фото крок 5
Додайте дрібно порубані корінь імбиру і часник.
курка в кисло-солодкому соусі по-китайськи - фото крок 6
Влийте соєвий соус, швидко перемішайте і готуйте ще пару хвилин.
курка в кисло-солодкому соусі по-китайськи - фото крок 7
Курка в кисло-солодкому соусі по-китайськи готова. Подавайте її в якості закуски або ж як гаряче блюдо, як гарнір до нього підійде відварний рис.

Схожі рецепти