Яловичина по-китайськи в кисло-солодкому соусі
(покроковий рецепт з фото)
У моїй родині вже звикли до азіатських страв. І навіть вже їх полюбили. Тому я із задоволенням шукаю нові рецепти, які б порадували рідних. Наприклад, їм дуже сподобався наступний. Читайте!
Я описала, як приготувати яловичину по-китайськи в кисло-солодкому соусі. Класика азіатської кухні: дрібно нашаткувати м'ясо і додати до нього пікантну нотку. Як завжди пропоную зробити на гарнір звичайний рис, щоб не перебити смак основного інгредієнта, а тільки його злегка відтінити.
- Яловичина - 500 грам
- Соєвий соус - 60 мілілітрів
- Вино біле сухе - 50 мілілітрів
- Вода - 200 мілілітрів
- Імбир натертий - 1, 5 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Koriandr - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Часник - 2 зубчики
Для початку зробіть соус. Змішайте соєвий соус, вино, цукор і воду.
М'ясо промийте. Наріжте його смужками.
Імбир з подрібненим часником обсмажте в олії протягом пари хвилин, постійно помішуючи.
У сковороду влийте соус. Після того, як він закипить, додайте м'ясо. Гасіть його під кришкою на слабкому вогні протягом 30-40 хвилин.
Для 3 хвилини до готовності додайте в м'ясо сіль, коріандр і перець. Рідина повністю випарити.
Подавайте яловичину з зеленню і рисом. Смачного!