Рецепт Яловичина по-китайськи в кисло-солодкому соусі фото

Яловичина по-китайськи в кисло-солодкому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
М'ясо , Яловичина
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 55 хв.

У моїй родині вже звикли до азіатських страв. І навіть вже їх полюбили. Тому я із задоволенням шукаю нові рецепти, які б порадували рідних. Наприклад, їм дуже сподобався наступний. Читайте!

Опис приготування:

Я описала, як приготувати яловичину по-китайськи в кисло-солодкому соусі. Класика азіатської кухні: дрібно нашаткувати м'ясо і додати до нього пікантну нотку. Як завжди пропоную зробити на гарнір звичайний рис, щоб не перебити смак основного інгредієнта, а тільки його злегка відтінити.

  • Яловичина - 500 грам
  • Соєвий соус - 60 мілілітрів
  • Вино біле сухе - 50 мілілітрів
  • Вода - 200 мілілітрів
  • Імбир натертий - 1, 5 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Koriandr - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Часник - 2 зубчики
яловичина по-китайськи в кисло-солодкому соусі - фото крок 1
Для початку зробіть соус. Змішайте соєвий соус, вино, цукор і воду.
яловичина по-китайськи в кисло-солодкому соусі - фото крок 2
М'ясо промийте. Наріжте його смужками.
яловичина по-китайськи в кисло-солодкому соусі - фото крок 3
Імбир з подрібненим часником обсмажте в олії протягом пари хвилин, постійно помішуючи.
яловичина по-китайськи в кисло-солодкому соусі - фото крок 4
У сковороду влийте соус. Після того, як він закипить, додайте м'ясо. Гасіть його під кришкою на слабкому вогні протягом 30-40 хвилин.
яловичина по-китайськи в кисло-солодкому соусі - фото крок 5
Для 3 хвилини до готовності додайте в м'ясо сіль, коріандр і перець. Рідина повністю випарити.
яловичина по-китайськи в кисло-солодкому соусі - фото крок 6
Подавайте яловичину з зеленню і рисом. Смачного!

Схожі рецепти