Рецепт Тушковане м'ясо в кисло-солодкому соусі фото

Тушковане м'ясо в кисло-солодкому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Молдавська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Баранина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Кисле
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рецепт приготування тушкованого м'яса в кисло-солодкому соусі. Тушкована баранина і свинина відмінно поєднуються в даному блюді.

Опис приготування:

Основними інгредієнтами в приготуванні страви є: м'якоть свинини, баранини, морква, цибулю і помідори. Блюдо виходить ситним і дуже смачним.

  • Свинина (м'якоть) - 1 кілограм
  • Баранина (м'якоть) - 1 кілограм
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 2 штуки
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Помідори - 3 штуки
  • Зелень - 1 За смаком
  • Перець і сіль - 1 За смаком
тушковане м'ясо в кисло-солодкому соусі - фото крок 1
1. В першу чергу промиваємо м'ясо. Потім м'якоть баранини і свинини нарізаємо середніми шматочками. У м'ясо видавлюємо сік з половинки лимона, додамо меленого червоного перцю і трохи посолити. Хвилин на п'ятнадцять-двадцять даємо постояти.
тушковане м'ясо в кисло-солодкому соусі - фото крок 2
2. У глибоку, попередньо розігріту сковороду і невеликою кількістю рослинного масла, викладаємо м'ясо. Приблизно хвилин сорок смажимо.
тушковане м'ясо в кисло-солодкому соусі - фото крок 3
3. Коли випарується весь м'ясний сік, на Скородом додаємо овочі (попередньо очищені і нарізані цибулю і моркву). Тушкуємо до готовності з накритою кришкою. Хв 15-20 до повної готовності до овочів і м'яса додамо томатний соус.
тушковане м'ясо в кисло-солодкому соусі - фото крок 4
4. Дрібно нарубаємо цибулю і зелень, додамо їх коли загустіть соус. Хвилин 5-7 тушкуємо ще (під кришкою, вогонь повинен бути невеликий), можна додавати трохи води.
тушковане м'ясо в кисло-солодкому соусі - фото крок 5
5. Подати можна з порізаною кільцями свіжої морквою і цибулею. Блюдо готово.

Схожі рецепти