Печінка, тушкована в білому вині з печеним перцем

Рецепт Печінка, тушкована в білому вині з печеним перцем фото

Рецепт приготування печінки, приготовленої в білому вині, з печеним перцем. У печінці міститься велика кількість заліза, і вважається вона дуже корисною. Також дуже корисний і запечений перець.Кількість порцій: 4Петрушка, гілочки - 4 штукиІндичих або куряча печінка - 500 грамПерець і сіль - 1 За смакомСолодкий перець - 4 штукиРослинна олія - 30 м...

Читати далі

Фарширований перець у фользі

Рецепт Фарширований перець у фользі фото

Можливо, кому-то більше подобається готувати такий перець традиційним способом на плиті, але мені набагато зручніше робити його в духовці, а щоб перець швидше приготувався, його слід загорнути у фольгу.Такий перець одне з моїх найулюбленіших страв, я завжди їдять його з превеликим задоволенням, тому і робити ніколи цю смакоти не лінуюся. І найкра...

Читати далі

Компот з шовковиці на зиму

Рецепт Компот з шовковиці на зиму фото

Компот з шовковиці на зиму - це чудовий напій, який втамує спрагу і підніме настрій в холодну пору. Він виходить смачний і ароматний, сподобається однозначно всім! Компот з шовковиці на зиму - це незвичайний напій, який легко заготовити про запас. З шовковиці виходить смачний і насичений компот, який відрізняється багряним кольором і ніжним арома...

Читати далі

Мамалига в мультиварці

Рецепт Мамалига в мультиварці фото

Всіма улюблена каша тепер і в мультиварці! Чудова страва як гарнір, та й окремо теж можна подавати на обід або вечерю. Читаємо і запам'ятовуємо рецепт приготування мамалиги в мультиварці.Мамалига - традиційне молдавське блюдо. Хоча, важко знайти національну кухню без рецепта кукурудзяної каші. Наприклад, в Італії мамалига - це полента. Традиційно...

Читати далі

Компот з малини і вишні

Рецепт Компот з малини і вишні фото

У кожної господині є свої секрети в приготуванні заготовок на зиму. Одна з таких заготовок дуже важлива - це компот. Більш того, такі рецепти передаються з поколея в покоління. Дуже смачно! Ви, напевно, знати, чому всі люблять готувати компот з вишні та малини. А все тому, що вишню не варто очищати від плодоніжок і очищати від кісточок. А варто л...

Читати далі

Малайзійські мереживні млинці «Роти Джала»

Рецепт Малайзійські мереживні млинці «Роти Джала» фото

Любителям млинців обов'язково сподобається рецепт, як приготувати малайзійські мереживні млинці "роті Джала" . Готуються вони практично так само, як і звичайні. Єдина відмінність - спеції в складі.Малайзійські мереживні млинці виходять не тільки дуже смачними, але і дуже красивими і апетитними. Вони виходять яскраво-жовтими завдяки куркумі - нату...

Читати далі

Дермографизм

Рецепт Дермографизм фото

Якщо ви любите балувати свою родину різноманітними пирогами, то я вам раджу приготувати рибний пиріг або "рибник", який готується з дріжджового тіста і рибної начинки і на вигляд нагадує рибу.Існує багато варіантів приготування пирога з рибою. Для начинки можна використовувати будь-яку рибу. Її запікають цілою з головою і кістками, филированной а...

Читати далі

Тісто дріжджове для пиріжків

Рецепт Тісто дріжджове для пиріжків фото

Тісто дріжджове для пиріжків - це, мабуть, саме універсальне тісто, яке підходить як для солодкої, так і для несолодкої випічки.Приготувати тісто дріжджове для пиріжків в домашніх умовах зовсім нескладно! Простий покроковий рецепт з фото тесту дріжджового для пиріжків обов'язково буде вам до смаку.Дріжджі сухі - 20 грамРослинна олія - 250 міліліт...

Читати далі

Компот з обліпихи і яблук на зиму

Рецепт Компот з обліпихи і яблук на зиму фото

Корисний і барвистий компот з обліпихи і яблук на зиму зміцнить ваш імунітет і ваших рідних, якщо ви відкриєте таку консервацію в холодну пору і злегка прогріється, подаючи до столу гарячою.Набір інгредієнтів розрахований на 1 л ємність. Ароматний компот з обліпихи і яблук можна створити ранньої осені, коли достигають такі ягоди і фрукти. Найкращ...

Читати далі

Вертута (Штрудель)

Рецепт Вертута (Штрудель) фото

Просте в приготуванні, смачне, різноманітне. До того ж можна вживати під час посту.Кількість порцій: 5-8Сіль - 0, 5 чайних ложкиЧорнослив - 150 грамЧорнослив - 150 грамІзюм - 150 грамЦукровий пісок - 1 Ст. ЛожкаУ миску насипати борошно, зробити поглиблення, покласти сіль, вилити воду. Замісити тісто як для пельменів. Накрити серветкою, дати тесту...

Читати далі

Гарбузова полента

Рецепт Гарбузова полента фото

Полента, мамалига, заголовок дужка. Дуже смачне і корисне блюдо. Щоб воно стало ще яскравіше, більш насиченим і цікавіше, додамо в кашу гарбуз. З таким сніданком ранок точно буде добрим! Кукурудзяну крупу слід варити, виходячи з інструкції на пачці. Тому що помел і обробка у крупи бувають різними. І час приготування коливається від 3 хвилин до пі...

Читати далі

Мамалига з кукурудзяної крупи

Рецепт Мамалига з кукурудзяної крупи фото

Густа кукурудзяна каша цікава на смак і має досить корисними властивостями. Пропоную урізноманітнити ваше меню.Мамалига дуже популярна в Молдові, Румунії, Західній Україні та й на Кавказі її варять досить часто. Ця каша з кукурудзяної крупи чи борошна дуже живильна і корисна. Рецепт приготування мамалиги з кукурудзяної крупи досить простий. Пропо...

Читати далі

Вертута

Рецепт Вертута фото

Смачний молдавський пиріг під назвою вертута став бажаним гостем на моєму столі не так давно. Проте домочадці і гості часто просять його приготувати і з задоволенням наминали за обидві щоки.Хочу поділитися рецептом, як приготувати вертуту з сиром. Ця закуска несолодка. Такий пиріг бажано подавати до столу гарячим. Хоча в холодному вигляді він теж...

Читати далі

Тушковані зброю

Рецепт Тушковані зброю фото

Освіжаючий напій, смачний, корисний і легко готується - компот з кураги на трилітрову банку може порадувати вас і взимку і влітку! Компот із сухофруктів вариться в три рахунки. Спробуйте! Покроковий рецепт приготування компоту з кураги на зиму на трилітрову банку:Şag1: Курагу добре промити під проточною водою. Бажано двічі.КРОК 2: Курагу скласти ...

Читати далі

Плацинди з капустою

Рецепт Плацинди з капустою фото

Плацинди з капустою - це божественно смачні смажені пиріжки молдавської кухні. Готуються вони з тонкого ніжного тіста і можуть начиняти різною начинкою. Ми будемо використовувати квашену капусту.Плацинди з капустою - дуже смачні молдавські пірожочкі, які вперше я спробував ще в студентському гуртожитку мільйон років тому. Вони були саме з квашено...

Читати далі